marți, 22 decembrie 2015

Stilul urban: comod, cool, chic!



  Stilul urban si-a castigat in ultima vreme din ce in ce mai multi adepti datorita comoditatii si acelui factor cool, fiind rapid preluat de celebritati, artisti si mai ales bloggeri. Auzim din ce in ce mai des termenul de moda urbana, dar ce inseamna cu adevarat aceasta? S-a nascut pe strada sau in cartier si s-a opus inca de la inceput regulilor stricte dictate de designeri. Moda urbana reprezinta mai mult decat un „curent vestimentar”, ea inseamna un mod de exprimare a personalitatii, un fel de a arata ca, desi te afli intr-o multime de oameni care mai de care mai grabiti, stii sa te evidentiezi prin originalitate.

   Daca vorbim despre moda urbana, ne referim la libertate, la indrazneala, la afirmarea personalitatii si a curajului de a face combinatii vestimentare inedite si de a purta acele lucruri care te reprezinta.  Evident, nu exista reguli clare. Scopul este insa de a crea un mix autentic de obiecte vestimentare care sa reprezinte starea ta de spirit si atitudinea pe care vrei sa o transmiti. 




   O forta globala in industria de action sport, Vans este sinonim cu stilul urban, fiind preferat atat de skateboarderi, snowboarderi si de practicantii de BMX, cat si de iubitorii modei street-style. Este vorba despre acei oameni indrazneti si liberi (trend-setteri si cool-hunteri), care reusesc sa desfiinteze conventiile si regulilor citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias. Din 18 decemberie, Vans va fi disponibil si in Baneasa Shopping City (la etajul 1) printr-un magazin dedicat in exclusivitate hainelor, incaltamintei si accesoriilor cu aer urban.



   Lansat in 1966 in SUA, brand-ul VANS a reusit sa isi pastreze suprematia pe piata de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de peste 50 de ani cu acelasi stil si atitudine relaxata, ce surprinde stilul californian. In 2015, colectiile de haine, pantofi si accesorii Vans pun accent pe modelele clasice, continuand sa aduca un omagiu ADN-ului brand-ului! Cu toate acestea, se remarca si prin modele surprinzatoare, ce ating zonele action sports, sport inspired, fashion si high-end, precum DisneyxVans, Mountin Limited Edition sau Pandleton. Vans este disponibil in Romania prin 3 magazine aflate in Afi Palace Cotroceni, Mega Mall si mai nou Baneasa Shopping City.




Niciun comentariu: