marți, 22 decembrie 2015

Idei de cadouri de la ETIC
Încă te gândești care e cadoul potrivit pentru cineva drag? Brandul de modă românesc ETIC are propuneri variate, de la la piese clasice, precum cămașa alba, sacouri elegante, jeansi, pantaloni pană sau drepți, la ținute de party, potrivite pentru petrecerile de sezon, precum salopete cu mâneci transparente, sacouri cu inserții de voal, topuri sau fuste asimetrice.

Una dintre piesele vedetă ale colecției de toamnă-iarnă este capa, o soluție stylish în orice moment. Colecția Urban Stories de la ETIC include o serie de cape tricotate, din bumbac sau lână, în culori naturale: gri, bej și negru.

Pentru a completa un cadou inspirat, în magazinele ETIC poți găsi și accesorii de efect, precum coliere masive, genți, eșarfe sau pălării.

În plus, până la 31 decembrie avem o surpriză pentru tine: la orice comandă de minimum 100 de lei plasată pe http://www.etic.ro/ ai -30%! Tot ce trebuie să faci este să introduci codul CADOU înainte de a plasa comanda.
Te așteptăm și în magazine, să descoperi promoțiile noastre de sărbători.

-------------------------
Despre ETIC


Materiale de calitate, modele - în trend, preţ corect. De la piesele basic, la ţinutele clasice, office, până la cele cool, tinereşti, în ton cu noile tendinţe, magazinele ETIC oferă în fiecare zi modă la un preţ accesibil. ETIC a fost lansat în România acum 15 ani de Ana-Maria Coman şi Costin Strîmbeanu. În prezent, ETIC are 11 magazine, dintre care 8 în Bucureşti şi 3 în ţară, şi o cifră de afaceri de 3.5 milioane de euro. Pentru cumpărături online, accesaţi www.etic.ro.

Niciun comentariu: