luni, 21 decembrie 2015

MOOGU, Animal Soul- 2016 Collection


Un indemn, o aspiratie si o energie unica ce insufleteste materialitatea si favorizeaza interactiunea dintre bijuteria contemporana si publicul doritor de piese accesibile, cu un design original, purtabile si capabile sa sublinieze particularitatile individuale. Andreea Mogosanu a introdus toate aceste atribute in filosofia propriului brand –MOOGU– exprimata in noua colectie de bijuterie contemporana “Animal Soul” 2016 Collection.

Dezvaluita sub forma unui preview la inceputul acestei toamne, in cadrul celei mai importante manifestari internationale dedicate design-ului de bijuterie – International Jewellery London (6-8 septembrie 2015) – colectia “Animal Soul” surprinde perfect directiile stilistice, spiritul si atmosfera unui 2016 care promite sa aduca in prim plan, mai mult ca oricand, solutii optime pentru a atinge dezideratele mereu actuale de functionalitate si versatilitate, dar si necesitatea crescuta de individualizare.Noua colectie de bijuterie 2016 Animal Soul semnata Moogu propune o serie de piese cu reprezentari animaliere, lucrate in argint combinat cu pietre pretioase si semipretioase si finisate cu rodiu negru, aur roz si aur galben.
Conceptul de la care a pornit aceasta colectie este acela al taxidermiei, care insa in cazul de fata nu conduce la ideea de moarte, ci subliniaza mai degraba frumusetea si valoarea existentei in salbaticie: viata in salbaticie are avantajele naturale ale elegantei, actiunii si fortei.


Conceptului de taxidermie designerul ii atribuie conotatii pozitive, menite sa evidentieze trasaturile de caracter ale celor care aleg sa poarte piesele: determinare, curaj si fermitate. Prin simplitatea liniilor sale elementare si a elegantei trasaturilor animaliere, aceasta colectie se adreseaza in egala masura atat publicului obisnuit cat si cunoscatorilor. ***

Piesele din colectia Animal Soul sunt disponibile in:
showroom-ul Moogu situat in Brezoianu, nr 4, et 2, ap 4,
boutique-ul online Molecule-F – www.molecule-f.com
concept-store-ul Molecule-F situat in Promenada Mall, etaj 1.


***

Credite foto campanie:
Fotograf: Balinth Hajaros
Post-procesare: Ionut Matache
Styling&concept: Moogu & Adina Necula
Make-up: Andreea Ali
Hair-style: Sorin Papacioc (Authentic Studio)
Nails: Georgiana Radu
Model: Rosalinda (Mandarina Models)
Body black&nude – Murmur

Pentru mai multe detalii contactati:
Adina Necula – PR Moogu Contemporary Jewellery
Tel: +4 (0) 747 277 627

MOOGU Showroom&Studio
Tel: +4(0) 724 543 778
Adresa: Str. Brezoianu, nr.4, et.2, ap.4

Luni-Vineri: 11 a.m – 7 p.m

Niciun comentariu: