miercuri, 4 martie 2015

HISPANITAS, 25 de ani de existenta!


 

 


Prezent din anul 2012 in Romania, brandul spaniol a devenit cunoscut  prin calitatea produselor, a materialelor si a design-ului cat si prin confortul sporit. 

Magazinul Hispanitas, aflat exclusiv in Baneasa Shopping City, etaj 1, va asteapta pe 4 martie 2015 la Ladies Day, o zi dedicata femeilor pentru a descoperi colectia de primavara-vara SS2015 cat si pentru a beneficia de un discount special de 20% alaturi de multe alte surprize pregatite cu aceasta ocazie.

          Mostenirea a trei generații cu un gust foarte rafinat si cu o tradiție in lumea incaltamintei din 1925, Hispanitas exporta in peste 35 de tari cu o fabricatie proprie, devenind astfel unul dintre varfurile de referință a pantofilor Made in Spain.

Hispanitas: Pantofi si Genti cu un sentiment special.

          Hispanitas se prezinta cu un concept clar si singular al produselor. Consumatorii nostri loiali descriu brand-ul Hispanitas ca pantofi de calitate, plini de detalii fashion si uimitor de comfortabili.

 

Nasterea brandului Hispanitas a avut loc in 1990.

 

A apartinut familiei Chico de Guzman, care este prezenta in industria pantofilor din 1925. In acest moment, Hispanitas a devenit unul dintre lideri ca marca de pantofi de dama pe piata din Spania  si unul dintre jucatorii principali la nivel international.

Hispanitas. Calitate realizata in Spania

          Pantofii nostri sunt realizati din piele naturala de bovine, finalizati cu 100% anilina. Aceasta este modalitatea prin care reusim sa livram o calitate superioara, o piele moale si transparenta.

          Hispanitas pastreaza finisajul traditional in procesul de productie. Folosim perii de bumbac si avem grija de piele atunci cand aplicam cremele naturale, fara solventi. Am combinat acest lucru cu produse ecologice pe baza de apa, care indeplinesc reglementarile europene. Asta face din Hispanitas o companie sustenabila si responsabila cu mediul inconjurator.

Hispanitas sarbatoreste lansarea colectiei SS2015 printr-o campanie de promovare, alegand ca ambasadori pe Dana Savuica, fashion stilist Style&Nature Maria Andrei si fashion blogger Carmen Negoita.

Noua colectie SS2015 prezinta recomandarile celor trei doamne prin alegerea unor modele de pantofi ce le reprezinta personalitatea si stilul propriu. De aici se poate observa diferenta de stil pe care Hispanitas, prin varietatea de modele, a reusit sa o indeplineasca  si intareste motto-ul Hispanitas: Joy is a Choice!

 

Hispanitas. O marca cu personalitate pe care o adora romancele!

Niciun comentariu: