luni, 16 martie 2015

Cel mai bun ghid de nunti este acum disponibil pe piata !


Incepand de astazi, revista Nunta by Carmen Ionita este disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa si in magazinele Inmedio.

 

Cine este Carmen Ionita ?

 

Cu o experienta de peste 5 ani in organizarea evenimentelor de gala si sute de petreceri spectaculoase in portofoliu, Carmen Ionita este un nume de referinta in industria de wedding planning. Este apreciata pentru conceptele inovatoare si pasiunea pentru detalii, fiind una dintre  cele mai consecvente si ambitioase prezente din piata de profil.

 

 

Ce este Revista Nunta by Carmen Ionita ?

 

Revista de cultura nuptiala si ghid complet pentru organizarea nuntilor fara cusur, NUNTA by Carmen Ionita este o formula de succes ce combina jurnalismul solid cu experienta specialistilor ce croseteaza evenimente de poveste.

Publicatia cu frecventa trimestriala si distribuire nationala este o adevarata „Scoala pentru miri si mirese”, dedicata cuplurilor ce viseaza la nunti perfecte - si perfect realizabile - caci „la catedra” sunt cei mai buni experti din toate domeniile conexe teritoriului matrimonial. 

 

Cum poti profita de continutul ei?

 

Revista Nunta by Carmen Ionita este disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa si in magazinele Inmedio. In plus, continutul editiei print este completat de informatii disponibile online pe www.revistanunta.ro. Continului editiei online este 100% gratuit si este darul de nunta pe care Carmen Ionita il ofera mirilor sai.

 

Aboneaza-te acum la revista Nunta by Carmen Ionita si viziteaza-ne pe Facebook pentru a ramane permanent la curent cu informatiile proaspete pe care ti le daruim !

 

Toate florile sus !

 

 

Niciun comentariu: