marți, 24 februarie 2015

Cură de reechilibrare și regenerare a intregului organism



 

Se spune că frumusețea vine din interior. De cele mai multe ori s-au găsit soluții de suprafață care ne-au adus rezultatele dorite. De curând însă a apărut o tehnică revoluționară de regenerare și reechilibrare funcțională, benefică atât pentru frumusețe cât și pentru sănătate.

 

Medicii Daniela Cățănaș și Felician Stăncioiu au lansat această terapie ce poate fi efectuată în cabinetul de pe strada Puțul lui Zamfir nr. 37. (tel: 0729. 974. 824) „Terapia Regenerativă și de Reechilibrare Funcțională este un nou concept terapeutic care se adresează oricărei persoane începând cu decada a treia de viață, chiar în lipsa unor semne de boală manifestă. Persoanele care trec prin perioade de solicitare intense fizică sau mentală, fie că este vorba de sportivi de performanță care trebuie să se recupereze rapid sau de manageri pot beneficia în mod special de acest concept de evaluare și terapie.Dacă vrem să arătăm și să ne simțim tineri, să fim în formă și plini de vitalitate, atunci trebuie ca și corpul nostru, cu fiecare organ în parte și fiecare funcție fiziologică să funcționeze la parametrii normali. Bineînțeles conceptul pe care îl propunem este foarte util și persoanelor “trecute de prima tinerețe”, tinând cont că senescenta în sine este abordată mai recent ca o stare patologică în care organismul nu mai funcționează optim din cauza acumulării unor defecte la nivel celular și molecular și a scăderii capacitatii de regenerare a țesuturilor”, a declarat dr. dermatolog Daniela Cățănaș. 

Terapia are o componentă de medicină clasică

 

Terapia Regenerativă și de Reechilibrare Funcțională presupune evaluarea pacientului printr-un consult integrativ al stării de sănătate și a funcționalității întregului organism. „După efectuarea evaluării medicale pacientul va primi o schemă de terapie individualizată, cu focus în corectarea deficitelor observate și optimizarea funcționării în parametrii fiziologici. Terapia are o componentă de medicină clasică, alopată, prin administrarea intravenoasă sau orala a unor substante farmaceutice standardizate, și o componentă de medicină naturopată, fitoterapeutică, respectiv administrarea pentru câteva săptămâni a unor suplimente și extracte naturale pentru consolidarea stării de sănătate în funcție de nevoile individuale. Durata unui tratament intravenos este între 1,5-3 ore. După efectuarea tratamentului se efectuează o re-testare (scanare) cu electrosomatografie și/sau analize de laborator pentru evidențierea eficacității și eventuale recomandări suplimentare”, ne-a explicat medicul Daniela Cățănaș.

Costul terapiei este variabil

 

Cu ajutorul Terapiei Regenerative și de Reechilibrare Funcțională se obține inducerea și menținerea unei stări de sănătate în care organismul funcționează la sau aproape de parametrii fiziologici optimi; creșterea vitalității și energiei în anume situații; prevenirea unor boli metabolice sau datorate stilului de viață prin depistarea unor deficite sau excese de substanțe biologic active; creșterea rezistenței la unele tipuri de infecții prin stimularea producției de anticorpi în mod direct, prin creșterea opsonizării limfocitare și stimularea/reechilibrarea sintezei unor citokine implicate în răspunsul imun; redresarea unor deficiențe de vitamine, oligoelemente, coenzime și cofactori esențiali care pot afecta funcționarea în parametrii fiziologici (inclusiv oboseala cronică, apatie, disforie, atacuri de panică, etc.); prevenirea deteriorării funcționale a unor organe (renal, hepatic, cardiovascular, etc), cu apariția unor boli cronice – hipertensiune, diabet, ateroscleroză, ficat gras, etc.

Costul terapiei este variabil în funcție de amplitudinea schemei terapeutice și de analizele de laborator suplimentare efectuate. Evaluarea medicală costă între 200 - 600 lei în funcție de durată tip și număr de scanari și include scanarea prin electrosomatografie și analizele de laborator recomandate. Terapia intravenoasă costă între 450 - 900 lei / administrare în funcție de complexitatea tratamentuui și substanțele administrate.

 

Niciun comentariu: