joi, 12 februarie 2015

BaiatulCuFlori.ro, furnizor la Galeria Grand Avenue 

Cel mai recent proiect din familia Carmen Ionita Events, anunta inceperea colaborarii cu galeria The Grand Avenue

Imi face placere sa anunt ca, de Valentine’s Day, BaiatulCuFlori.ro celebreaza iubirea la Grand Avenue.

BaiatulCuFlori.ro a inceput colaborarea in calitate de furnizor, cu galeria The Grand Avenue, singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti, pentru primul eveniment organizat in 2015 - Valentine’ s Day.

 In perioada 9-15 februarie 2015, sub motto-ul „Love is in the air”, galeria The Grand Avenue gazduieste o sarbatoare dedicata iubirii in cadrul careia toti indragostitii sunt asteptati cu surprize, momente de rasfat si oferte speciale. In aceasta saptamana dedicata iubirii intreaga galerie se imbraca in haine de sarbatoare: cladirea este luminata in culoarea pasiunii, mesajele de dragoste pot fi regasite la tot pasul iar aranjamentele florale realizate cu pasiune de catre echipa BaiatulCuFlori.ro vor incanta privirea fiecarui vizitator.

Spre deliciul vizitatorilor galeriei de shopping The Grand Avenue,  echipa BaiatulCuFlori.ro a pregatit aranjamente exotice, in forma de inima, realizate din orhidee alba dar si copaci incarcati de pasiune, reprezentati de petalele mov ale orhideelor vanda.

Va asteptam intre 9 si 14 februarie la The Grand Avenue pentru a va rasfata simturile si a celebra impreuna iubirea!

BaiatulCuFlori

www.baiatulcuflori.ro

0742 242 885

Niciun comentariu: