marți, 24 februarie 2015

Oscar 2015: Care este secretul iubitei lui Bradley Cooper?


 

 
Bradley Cooper, nominalizat la Oscar 2015, a uimit pe toata lumea in momentul in care a pasit pe covorul rosu la bratul frumoasei Suki Whaterhouse. In ciuda succesului fulminant pe care l-a avut pelicula American Sniper, in care actorul a interpretat rolul principal, atentia tuturor a fost orientata catre modelul de 23 de ani. Britanica a ales o creatie Burberry, de un rosu puternic, care i-a pus perfect in evidenta frumusetea angelica.

Care este secretul ei?

Intraceuticals.

Asemenea Madonnei, iubita lui Cooper utilizeaza frecvent acest gen de tratament, cu rezultate extraordinare, asa cum declara chiar ea in nenumarate randuri. "Stilul de viata pe care il am, prezentari multe, ore putine de somn, mult make-up, isi pun amprenta pe chipul meu. Ca sa impiedic cumva efectele negative ale acestora, am ales Intraceuticals. Urmez de mult timp acest tratament cu rezultate remarcabile", explica vedeta.

Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor, care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau acid hialuronic.

Cu ajutorul unui aparat pe bază de oxigen hiperbaric se introduc substanţe benefice precum acid hialuronic, vitamina A, C și E şi antioxidanţi în straturile inferioare ale pielii, ajungând până în derm. Datorită sinergiei optime între oxigen și substanțele active, acest aparat constituite un adevăratrevitalizant al funcțiilor vitale ale pielii.

 

 

Niciun comentariu: