miercuri, 4 februarie 2015

Scapa de celulita cu VelaShape



Inestetica celulita, coaja de portocala ce s-a instalat pe corpul nostru dupa acest sezon rece ne da mari batai de cap, cu atat mai mult cu cat am inceput déjà sa ne gandim la concediul de vara

Cu certitudine nu ne vom putea afisa pielea aceasta in costumul de baie, de aceea este musai sa facem ceva ca sa schimbam situatia.

Pentru asta, specialistii in remodelare corporala ne recomanda Velashape 3, cea mai noua tehnologie de remodelare corporala non-invaziva.

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.

Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc.

Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabilismul celular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

„VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat”, explica specialistul corporal Mihaela Motoi, de la Keza Clinique. 

„Cu Velashape III se pot trata toate zonele corpului: brate, gambe, abdomen, genunchi, coapse, omoplati, barbie sau spate cervical”, conchide specialistul Keza Clinique.

Niciun comentariu: