marți, 6 octombrie 2009

CE-MI PLACE CEL MAI MULT IN VIATA ASTA?


sa merg la tzara, daca s-ar putea la Greci, acolo unde am copilarit, sa mananc fructe, sa calatoresc cat mai mult si oriunde, sa am grija de caini, sa-l citesc pe Henry Miller, sa ma plimb prin parcuri, sa vizitez muzee, sa am cat mai multe cizme, sa imbrac rochii, sa gatesc numai cand am chef , sa imi vizitez parintii, sa cunosc oameni noi si dezghetati, sa merg la cinema, sa ascult radio Guerrilla, sa ma fac frumoasa cu o masca din miere si atat, sa ma duc la targuri vintage, sa intru in librarii, sa merg pe strada fara nicio tzinta, sa flirtez, sa merg sambata dimineata intr-o piata nu prea aglomerata, sa imi recitesc jurnalele din adolescenta, sa imi fac planuri de vacanta, sa scriu mail-uri prietenilor mei din strainatate, sa primesc mail-uri de la prietenii din strainatate, sa ma trezesc dimineata dupa un vis frumos, sa mananc ciocolata, sa beau iarna ceaiuri aromate indulcite cu miere, sa imi revad prietenii din copilarie, sa cresc flori de ghiveci, sa merg la munte iarna si sa ma scald in apa si soare vara la mare, sa vorbesc vrute si nevrute cu mama cand ma duc sa o vizitez, sa o ascult pe Amy Winehouse sau pe Gary Moore, sa imi imaginez ca intr-o zi am sa traiesc intr-o casa frumoasa, sa beau vin fiert iarna la gura sobei, sa mananc placinta facuta de mama...


Si cate mai sunt... si cate vor mai fi... Tie ce iti place?

8 comentarii:

flore spunea...

Si mie imi plac multe lucruri dintre cele pe care le-ai enumerat tu.

Pe primul loc ar fi sa vad lumea, sa vad locuri cat mai indepartate si oameni cat mai diferiti de noi.
si tot pe primul loc, la egalitate: sa ma intalnesc cu prietenii, nu conteaza unde si cu ce ocazie.

madalina spunea...

da, chestii care iti instaleaza sufletul pe undeva pe sus intr-o scara ierarhica... nimic nu se compara cu vizitarea unei tari exotice, unde poti intalni alte culori, alta cultura...

Anonim spunea...

Sunt multe lucruri care ne plac si alergam toata viata sa le realizam.
Din nenorocire ...ca sa ajungem la ceea ce ne place trebuie sa trecem, mai mereu, de lucrurile care nu ne plac. Pe unii ii fac fericiti lucruri simple, poate chiar banale; acestia sunt norocosi. Ceea ce le place altora este mai complicat si trebuie sa indure multe pana sa se bucure de ele; acestia sunt...cei pe care ii invidiem cu totii.

madalina spunea...

cata intelepciune...

SoSheSays spunea...

Si mie imi plac lucruri pe care le-ai mentionat si tu, precum si altele, multe. Ce frumos ca le inventariezi asa stii mai bine cu ce sa iti umpli timpul. Detest lipsa de activitate.

madalina spunea...

da, lipsa activitatii duce la atrofierea creierului. te pup!

Lillee spunea...

sunt multe lucruri care imi plac...dar oare cate putem realiza?

madalina spunea...

te salut Lileee. ai dreptate, nu putem realiza tot ceea ce vrem. dar nu ebine nici sa ne limitam... trebuie sa incercam sa depasim ceea ce pare greu si sa ajungem sa facem macar o parte din lucrurile care ne satisfac in viata asta. te mai astept p[e blog ul meu!