luni, 8 august 2016

Aranjamente florale de Sfanta Marie Mare

Sfanta Maria Mare este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 15 august si se mai numeste Adormirea Maicii Domnului. Cu toate acestea, multi dintre romani primesc felicitari cu ocazia zilei de nume atat la mijlocul lunii august cat si pe 8 septembrie. Tocmai de aceea, plasarea unei comenzi pentru flori online cu aceasta ocazie este cea mai simpla si mai eleganta metoda de a surprinde pe cineva drag. Mai mult de atat, Baiatul cu Flori este floraria online care iti vine in ajutor de fiecare data. Fie ca ai nevoie de flori pentru Sfanta Maria Mare, pentru Sfanta Maria Mica sau orice alta onomastica, Baiatul cu Flori iti ofera posibilitatea abonarii la floraria online. Domnul nu trebuie decat sa lase adresa de livrare si zilele in care trebuie sa ajunga florile comandate online. Florile pentru onomastica sunt un cadou potrivit pentru orice doamna din familie sau din mediul profesional si fac intotdeauna o impresie buna. Prin urmare, iata care sunt florile disponibile online pentru doamnele care isi sarbatoresc ziua numelui de Sfanta Maria Mare.





Aranjament de flori pentru Sfanta Maria Pumpkin Spice
Adormirea Maicii Domnului nu este doar o sarbatoare crestina ci marcheaza si momentul in care in mod traditional incep muncile de toamna. Tocmai de aceea, una dintre cele mai frumoase surprize pentru o persoana draga este un aranjament de flori pentru Sfanta Maria inspirat de culorile de toamna. Pumpkin Spice este alcatuit din trandafiri, gerbera, solidago si skimmia grena.

Aranjament de flori pentru Sfanta Maria Enchanted Evening
O Maria speciala, asa cum este sotia sau iubita trebuie sarbatorita intr-o maniera speciala. Tocmai de aceea, printre aranjamentele speciale ale Baiatului cu Flori se numara si Enchanted Evening. Acesta este alcatuit din orhidee si miniroza ca mesageri ai iubirii, zambile pentru parfum precum si muschi si bete decorative pentru un aer modern.






Aranjament de flori pentru Sfanta Maria Violet Hour
Eleganta sta de cele mai multe ori in simplitate, motiv pentru care am alcatuit acest aranjament pornind de la o singura culoare si in linii cat mai simple. Violet Hour este un aranjament usor de adaptat si potrivit oricarei situatii. Fie ca Maria pe care vrei sa o feliciti este o doamna cu care colaborezi in viata profesionala, fie ca este o persoana din familie, cu siguranta va fi incantata de un astfel de cadou. Aranjamentul de flori pentru Sfanta Maria este format din lalele, orhidee vanda, frezii, liatris si bete decorative.

Niciun comentariu: