luni, 11 ianuarie 2016

Boutique de emoții



Trăim în era comunicării, în care tot progresul tehnologic și invențiile în materie de gadgeturi, dispozitive, rețele sociale sunt o invitație la a transmite mesaje din cele mai diverse. La a vorbi mai mult și a spune mai puține. Cum comunicăm, însă, cu pielea noastră? Sau, mai bine zis, este necesar un astfel de dialog? SkinMed Clinic susține că e vital să dăm atenție și ascultare țesutului care ne protejează corpul. Povestea cu mărul frumos la exterior și putred la interior nu își găsește aplicabilitate în acest domeniu. Pentru că fiecare disfuncție a organismului se reflectă în pielea noastră, în aspectul și calitatea epidermei ce devine astfel o oglindă ce înfățișează aspecte tăinuite privirii normale. Dă glas părților din noi care nu pot cuvânta.



 Pe de altă parte, nu trebuie să uităm că pielea este și o punte de legătură între exterior și interior, transmițând emoții sau trăiri în cele mai ascunse unghere ale corpului, dar și ale memoriei. Să luăm, de exemplu, metafora "pielii de găină" pe care o folosim ori de câte ori ascultăm, vedem sau suntem expuși la lucruri care ne impresionează. SkinMed Clinic si medicul specialist in dermatologie, dermatoestetica si venerologie, Amalia Anghel, nu ezită în a afirma că pielea are propria ei rațiune și legi bine definite după care funcționează. Pentru că da, funcționează, nu este un dat, ci un element viu, într-o continuă schimbare, de a cărui evoluție suntem direct responsabili.
 Un om poate fi deștept, bine pregătit, extraordinar, dar mai mulți oameni la un loc sunt geniali. Aceasta este și deviza echipei SkinMed Clinic ce a transformat spațiul din Splaiul Unirii nr. 8 într-un loc în care fiecare problemă ce ține de dermatologie, dermatoestetică și diverse afecțiuni ale epidermei își găsesc rezolvarea. Ba mai mult, personalizarea serviciilor și calitatea executării lor oferă o nouă perspectivă asupra relației medic-pacient care ar putea fi descrisă prin profesionalism, empatie și încredere.

 Pielea nu este un gadget, un dispozitiv ultra-modern pe care îl folosim să vorbim fără a spune mai nimic. Este un instrument infailibil de comunicare. Un boutique de emoții în care singura monedă de schimb este respectul și îngrijirea. 



Niciun comentariu: