vineri, 8 ianuarie 2016

„BE ATOMIC” BATH COLLECTION SEPHORA




Valentine’s Day este asteptata de indragostitii anului 2016, iar Sephora este deja pregatita sa ofere “ingredientele” cele mai bune pentru o iubire “atomica”

„Dezlantuirea unei ploi naprasnice de confeti, seara de seara, in baia ta”, aceasta este reteta pentru tratarea unei pasiuni inflacarate. Ideala pentru ca pasiunea sa nu se stinga niciodata.


Confeti parfumate de baie (10g)

Oare cine nu si-ar dori o baie de Valentine’s Day, evident in doi,  din care sa nu lipseasca confeti parfumate? “Be atomic” Bath Collection de la Sephora iti ofera oportunitatea de a te bucura alaturi de jumatatea ta de aceasta sarbatoare exact ca de o zi cu adevarat speciala…




Lip Balm

Balsamul de buze personalizat care trebuie avut la indemana pentru a-l aplica in orice moment al zilei, pentru ca este un adevarat magnet de saruturi… Incercati-l si veti vedea!





Hand Wash
Dintre produsele indispensabile Sephora, intra in scena… Aceasta noua editie de irezistibila de sapunuri crema de maini cu parfum de floare de bumbac. Acestea nu doar curata, ci si parfumeaza.
Sapun crema de maini (250ml)



Bubble Bath & Shower Gel
Un produs indispensabil al marcii, un concept original, cu inimioare in suspensie si cu un parfum de floare de bumbac: o excelenta idee pentru a reaprinde flacara pasiunii, nu-i asa ?!
Spumant de baie (260ml)

Nourishing Velvet Cream
Cu flaconul sau cu format generos, acest produs delicat de ingrijire a corpului, cu o textura onctuoasa si totodata aeriana, hidrateaza pielea si o invaluie in note parfumate, delicate…
Lotiune de corp hranitoare (250ml)



Love Box
Spumant de baie (260ml) + Sapun crema de maini (250ml) + Burete de dus, toate livrate intr-o superba cutie = un cadou perfect, de sugerat iubitului dvs.!



Nourishing Velvet Cream
Aceasta lotiune de corp are… o textura „de frisca” onctuoasa si aeriana, un parfum delicat, un format generos si lasa pe piele o senzatie de confort dupa aplicare, o adiere parfumata si un rezultat de piele delicios hidratata si foarte hranita. Si daca va mai spunem si ca mai este si declinata in toate aromele gamei Sephora pentru baie, atunci chiar nu-i veti putea rezista!
Lotiune de corp hranitoare (250ml)




Niciun comentariu: