joi, 3 decembrie 2015

Smuggler- tinute originale si preturi mici!




Tinute smart-casual, urban, glam sau premium ale brandurilor SELECTED Homme/Femme, Jack & Jones, Vero Moda, Pieces, Noisy May si Only & Sons, imbinate intr-un concept facut sa puna in evidenta personalitatea si sa depaseasca mai ales conventionalele “uniforme vestimentare”, printr-un look aparte, contemporan si original.

Un magazin de haine in centrul Bucurestiului, foarte ofertant, din care nu lipseste diversitatea. Smuggler este  pentru cei care doresc sa afiseze un stil vestimentar original, iar daca vrei sa cunosti si preturi mici, atunci e bine sa nu-l ocolesti…


Ne adresam acelora care se identifica cu mesajul Smuggler: un stil vestimentar original ca o extindere a propriei personalitati si o atitudine care transmite o imagine pe care outfit-ul este facut sa o confirme.
Pasiunea pentru design si inedit este subliniata si de amplasamentul magazinului din Bucuresti, situat intr-o cladire istorica de pe Calea Dorobantilor nr 16: stilul architectural al resedintei familiei Ion C. Bratianu, dar si eleganta acesteia, se imbina perfect cu stilul nordic al brandurilor prezente in Smuggler, printr-o juxtapunere a doua perioade diferite, armonios imbinate pentru a crea o experienta unica de shopping
”, spune Cosmin Mihai Stroe managerul acestui magazin.



Smuggler ofera brand-uri provenite din retele de retail cu renume
Cosmin Mihai Stroe este  mandru ca a reusit sa deschida acest magazin, iar cei care  calca pragul shop-ului Smuggler vor fi cu adevarat incantati. Evident, nu trebuie sa uitam de retaua online, iar cine doreste sa achizitioneze haine pe aceasta cale, poate accesa http://www.smuggler.ro/.
Clientii de azi cer accesul la brandurile lor preferate pe mai multe canale. Beneficiul de a fi parte din unul dintre cele mai bune retele de fashion retail din lume ne ofera capacitatea de a mobiliza resursele si experientele in crearea de destinatii unice si indragite de cumparaturi, atat online cat si in magazine. Suntem incantati ca Smuggler poate oferi acum clientilor lor experiente unice in online si offline.
La Smuggler vei primi sfaturi si idei cu privire la tinuta precum si cu privire la modul de imbunatatire a stilului personal! Smuggler este o destinatie finala pentru a construi o garderoba care lucreaza pentru tine, stilul de viata personal, adaugand originalitate. Toate acestea cu un buget accesibil.

www.smuggler.ro

https://www.facebook.com/Smugglerb/?fref=ts










Niciun comentariu: