joi, 3 decembrie 2015

Ce sa fac sa ajung hairstilist?




Sa-ti faci o meserie este, in ziua de astazi, dezideratul oricarui om. Auzim din ce in ce mai des, in jurul nostru, ”vreau sa fac ceva care sa-mi asigure o stabilitate financiara, vreau sa caștig bani usor, vreau o meserie frumoasa si curata”.
”Pentru ca ne dorim ca in acesta luna, cat dureaza cursul de hairstyling, sa livram tuturor cursantilor informatiile necesare pentru a reusi in aceasta profesie, formam grupuri de cel mult 10 cursanti. In plus, punem la dispozitia elevilor toate ustensilele necesare cursului de coafor. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va doriti, de restul de ocupam noi”, explica Adrian Niculescu, hairstylist recunoscut in industrie, ownerul Scolii de Hairstyling care-i poarta numele. http://stilistultau.ro/cel-mai-bun-hairstylist-bucuresti/adrian-niculescu/.
Urmatorul curs incepe pe 12 decembrie. Daca vrei ca intr-o luna sa fii hairstylist cu acte in regula, mergi cu o copie de buletin, pana sambata, 5 decembrie, la adresa Strada Academiei Nr. 7, la Mezanin, Sector 1, Bucuresti. ATENTIE: mai sunt numai 3 locuri libere, asa ca ar fi bine sa va grabiti.
Iata care sunt lucrurile pe care le vei invata la cursul predat in cadrul Scolii de Hairstyling Adrian Niculescu.
COAFAT
Instrumentele necesare in coafor / Cunoasterea tipurilor de par / Structura Firului de par / Coafatul pe toate tipurile de par / Liniile de baza in coafat / Efectuarea spalatului parului corect /Bigudiuri / Placa de par / Ondulator / Uscator de par Profesional /( Nu sunt incluse Coafurile Speciale-Impletiturile acestea se fac intr-un curs separat si ai reducere )
TUNSOARE
Tehnicile de tunsoare si cand le folosim / Point Cut / Straight Cut / Twist Cut / Slice Cut / Undercut  / Deep Point Cut / Cum dam volum din foarfeca dreapta / Cand folosim foarfeca de filat sau pe cea dreapta / Reperele pe cap in tunsoare / Linile de baza in Tunsoare prin cel mai usor stil Vertical Lines™ adaptat de Adrian Niculescu / Sfaturi importante inTunsoare / Tunsori recomandate dupa fizionomia fetei / Recunoasterea fizionomiilor  ( Nu sunt incluse Tunsorile de Barbati acestea se fac intr-un curs separat si ai reducere )
COLORISTICA
Bazele Naturale ale Parului / Culorile primare / Bazele Naturale si Numerotatia / Oxidantii -Cum si cat se folosesc / Nuantatorii -ce sunt si cand ii folosim / Reflexele - Ce sunt si cand le folosim / Intensificatorii de culoare- Mix / Cum va creati propria nuanta daca nu o aveti / Firele albe / Exercitii de coloristica / Tehnici de vopsire si aplicarea corecta a vopselei / Prepararea si aplicarea vopselei / Preparearea solutiei pentru decapaj / Decolorarea si decapajul / Suvitele si mesele de culoare / Cum alegem culoarea parului in functie de nuanta tenului / Aplicarea extensiilor Silicon/
In plus, toti cursantii au acces gratuit, pe viata la platforma online de hairstyling.
PLATFORMA ONLINE DE HAIRSTYLING
Dupa terminarea cursului fiecare cursant primeste acces gratuit pe viata la cursul de hairstyling online. Este acelasi curs predat doar ca este online. Deci oricand ai uitat ceva ce ti s-a predat poti accesa platforma si vei putea revedea ceea ce Adrian ti-a explicat / aratat la Curs. In mod normal aceasta platforma se vinde cu 700 ron, pentru cursanti este Gratuita.
Cateva consideratii tehnice:
Durata Cursului 1 luna
Cursurile au loc in weekend
Scoala de coafor asigura toate ustensilele necesare acestui curs
Cursul de hairstyling este complet - poti merge la proba in salon dupa absolvire
90% dintre fostii cursanti sunt deja in saloane de coafor
Colaboram cu peste 7 saloane din Bucuresti
Lucram cu maxim 10 cursanti / grupa - ne ocupam de fiecare in parte
Poti face acest curs la ORICE VARSTA - nu avem nici-o limita de varsta
Locatie UltraCentrala - Suntem la Universitate. Ajungi usor de oriunde
La finalul cursului primesti 2 diplome semnate de Adrian Niculescu
Cursul este acreditat si recunoscut peste tot.

Mult succes!

Niciun comentariu: