duminică, 1 noiembrie 2015

Tesori d’Orient frumusete si ingrijire din taramuri orientale


Am calatorit peste ape albastre si intinderi aride, peste pamanturi fertile cu vegetatie luxurianta si peste taramuri invaluite in povesti si parfumuri exotice. Ascunse privirilor curioase, am descoperit comori cu chip de femeie pe care le impartasesc cu tine si care poarta numele Tesori d’Oriente.

Cu arome bogate si pregnante, Tesori d’Oriente transforma ingrediente orientale pretioase in produse de ingrijire pentru corp si spirit. Texturi fine si hranitoare dezvaluie misterul tarilor de provenienta ale acestora si ofera experienta completa a unei calatorii senzoriale exotice. Invaluite in povesti, comorile impletesc filosofiile Estului Indepartat, unde frumusetea este datorata unei stari de bine si de relaxare psihica si fizica.



Am intalnit Tesori d’Oriente in Italia, in 1997, cand prindea contur un univers magic, plin de simboluri, ale unor culturi cu traditie in domeniul ingrijirii personale. De-a lungul calatoriei, am intalnit femei misterioase ce m-au captivat prin eleganta miscarilor si parfumuri bogat orientale. Va prezint femeile Tesori d’Oriente, cele 6 game ale brandului ce imbraca povestile unor comori ale Estului Indepartat:

Hammam

Pe stradutele inguste si colorate ale Marocului, femeia Hammam isi plimba degetele pe pietrele arse de soare. Gama ei dezvaluie iasomie imbatatoare de Sambac, flori de portocal radiante si clementine si este incununata de iconicul ulei de argan.

Gama contine:

Crema de baie 500 ml, 18.60 lei
Apa de toaleta 100 ml, 26.04 lei
Deodorant 150 ml, 11.41 lei
Gel de dus 250 ml, 11.53 lei

Niciun comentariu: