miercuri, 21 octombrie 2015

" O noua eu" si Hellen Concept Store te invita la seminar si concurs!“O noua eu” este un concurs pentru clientele magazinului Hellen Concept Store. La fiecare achizitie se completeaza un bilet care va participa pe 2 noiembrie la extragere.

Clientele Hellen Concept Store vor trebui sa achizitioneze un produs, sa posteze pe pagina de facebook a magazinului tinuta respectiva si sa dea tag magazinului Hellen Concept Store. Vor fi extrase zece bilete, asadar cat mai multe achizitii, mai multe bilete participante la tombala, sanse extrem de mari!

Seminarul “O noua eu” va lua startul pe data de 16 noiembrie!

Astazi, in viata agitata pe care o traim clipa de clipa, e atat de greu sa-ti mentii feminitatea si echilibrul...

Vino cu noi sa ne distram intr-un shooting si sa invătam impreuna sa fim regine si adevarate “lady” intr-un program de seminarii organizat de Hellen Concept Store, cu o e echipa de profesioniști in spate.

Obiectivul proiectului este ca participanta sa-si contureze imaginea, feminitatea, personalitatea si intr-un final sa demonstreze atuurile ce o vor face cu adevarat speciala intr-o sedinta foto pentru magazinul Hellen Concept Store- Colectia de sarbatori.

Mai multe informatii poti gasi si pe pagina de facebookhttps://www.facebook.com/hellenconcept?fref=tsNiciun comentariu: