marți, 13 octombrie 2015

Christina Diamonds- bijuterii in trend, pentru gudturi rafinate



Bijuterii, ceasuri, bratari, talismane, inele, cercei, coliere și curele de ceas, atat pentru doamne, cat si pentru barbati. O colectie completa, distinsa, exceptionala si in acelasi timp foarte interesanta. Christina Diamonds te invita sa explorezi lumea bijuteriilor aparte, realizate pentru cele mai rafinate gusturi.
Am descoperit o colectie de stiluri diferite, iar bijuteriile contemporane de la Christina Diamonds sunt o paleta de culoare unde eleganta si bunul gust ofera atat femeilor, cat si barbatilor modele cu adevarat remarcabile, realizate ingenios, astfel incat sa fie purtate atat la o tinuta casual, cat si la o tinuta de cocktail, pentru seara.


Bratari de piele- modele minunate ce raspund tendintelor!
O astfel de bratara poate fi cadoul perfect pentru oricine. Fie ca ti-l faci singura, fie ca il primesti sau poate il daruiesti, un accesoriu de aacest gen este aparte. O bratara din piele Chirstina Diamonds poate fi personalizata in functie de dorintele tale cu talismane pretioase, pe care le poti cumpara din  magazin- (Baneasa Shopping Center) , sau de pe site-ul www.christinadiamonds.ro



Toate bratarile Christina Diamonds sunt  confectionate din piele italiana si sunt ajustabile dupa dimensiunea mainilor tale. Pentru ca am amintit de talismane, va spun ca aceastea pot fi adaugate bratarii tale in functie de starea de spirit, de tinuta pe care doresti sa o afisezi sau in functie de eveniment.








Ceasurile Collect- Christina Diamonds, mecanism si precizie elevetiene

Daca  preferi bijuteriile sau cesurile atemporale, elegante si foarte practice, atunci alege ceasurile Collect, oferite de Christina Diamonds. Sunt incrustate cu diamante autentice, iar pretul nu trebuie sa va sperie, este accesibil. Le veti descoperi pe toate pe acest link- http://www.christinadiamonds.ro/component/jshopping/ceasuri-collect.


Sunt realizate exclusiv manual, în Elvetia, de maestri ceasornicari de renume. Pana la realizarea efectiva trec aproape 8 luni pentru ca tu sa te bucuri de un ceas care trece testul timpului. Asadar, e pretios si foarte rafinat!
 Ceasurile Christina Collect sunt singurele din lume pe care ti le poti crea singura. Incepand de la disc si pana la ultimul talisman adaugat curelei.  Fara sa cheltui o avere sau sa fii un star. Poti gasi detalii si numeroase alte modele de bijuterii sau ceasuri pe site-ul www.christinadiamonds.ro


Intra in universul Christina si lasa-ti imaginatia sa zburde!


Niciun comentariu: