miercuri, 21 octombrie 2015

Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic! A fost în Sun Plaza, pe 17 octombrieSambata, 17 octombrie, începand cu ora 18:00, Sun Plaza Shopping Center a organizat un fashion show atipic.
Brand-uri cu traditie în Romania, dar si în întreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Sephora, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Poema, V Generation by Vans si Yves Rocher, au fost  reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna au defilat intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri si bikeri O cafea la Second Cup a asezonat pleiada brand-urilor cu aroma de octombrie.
Pentru prima data in Romania, fashion show-ul a fost transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro.
Fetele de la trupa Amadeus au animat atmosfera cu un concert de senzatie iar alaturi de manechinele inedite vedetele Geanina Ilies, Anca Serea si Dana Savuica s-au distrat copios. Gazda evenimentului a fost Diana Munteanu.
Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center a marcat lansarea colectiilor toamna – iarna 2015 si face parte dintr-o serie de activitati special destinate celor pasionati de moda, shopping de senzatie si distractie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care stiu ca stilul personal este liber în diversitatea urbana.
Niciun comentariu: