luni, 6 iulie 2015

Beauty to go de la Sephora! Calatoreste prietenos, practic si eficient!



Un subiect care ne va scutura de bagajele multe si grele in vacantele noastre. Asta inseamna noua linie “Beauty to go” de la Sephora! Pentru ca atunci cand calatorim trebuie sa fim dichisite, manichiurate, lustruite, frumoase si mai ales fara multe lucruri inutile dupa noi!

Sephora "Beauty to Go" si-a extins anul acesta oferta, iar selectia larga de produse de infrumusetare ne ajuta sa alegem ceea ce ne dorim si ceea ce credem ca e prioritar pentru ingrijire, atunci cand plecam in concediu.


 Asadar, imi place ca azi gasesc in magazinele Sephora noi soluții practice de frumusete care fac viata de zi cu zi un pic mai usoara, sunt o placere de a le utiliza si de a-ti oferi un alt fel de experienta.
Produsele Sephora de dimensiuni mici, pentru calatorie, sunt perfect adaptate pentru a se potrivi stilului de viata al femeilor din ziua de azi. Evident, exista un trusou si pentru barbati, astfel incant calatoria lor sa fie la fel de usoara si fermecatoare.



Deesignul “Beauty to go” este inovator, iar gama larga de produse jucause, rafinate si foarte sofisticate  - ofera dependenta!  Evident, ai posibilitatea sa selectezi o gama completa a acestor produse de calatorie si sa alegi exact ceea ce iti trebuie.
 Fii sigura ca vei putea respecta  restrictiile de lichid obligatorii, pentru a putea calatori in conditii de siguranta cu produsele tale preferate.


Un memento rapid al restrictiilor de globetrotter:
- sticlele si tuburile nu trebuie sa depaseasca 100 ml fiecare

- trebuie sa fie plasate intr-o punga de plastic transparent nu mai mare de 20 x 20 cm. 

Niciun comentariu: