miercuri, 6 mai 2015

Invitatie la atelier de bucatareala sanatoasa


 
 
Saptamana trecuta la petrecerea de lansare ti-am promis ca te vom invata cum sa-ti faci singur bombonelele raw vegane pe care le-ai degustat la noi. Asa ca ne tinem de promisiune si te invitam sambata 9 mai la ora 13.00 sa iti aratam de ce ingrediente ai nevoie si cum sa le pregatesti rapid la tine acasa. Si ca sa iti poti face singur un meniu sanatos complet te vom invata cum sa-ti prepari cel mai sanatos si delicios lapte de migdale, in trei variante -ca sa ai de unde alege- dar si o supa de legume, toate in varianta cea mai sanatoasa, adica raw vegana. Iar apoi vom servi impreuna cate o portie din fiecare.

 

 In plus, iti vom raspunde la toate intrebarile pe care le vei avea despre prepararea bucatelor raw vegane si ti-am pregatit si cateva surprize a la Tanar si Sanatos.

 

 Investitia ta pentru sanatate: 100 RON, dar daca vii cu un prieten ai reducere de 10% , cu doi prieteni de 20%, cu 3 sau mai multi prieteni de 30%.

 
CAND

 Sambata 9 mai 2015 la 13.00

 UNDE

 Ceainaria ARTea

 Strada Amiral Vasile Urseanu Nr 1

 
Locurile sunt limitate, deci pentru a-ti rezerva locul confirma participarea acum la http://www.tanarsisanatos.ro , si efectueaza plata in contul RO08UGBI0000422011335RON Garanti Bank, pentru Healthy Planet Company SRL

 
Te asteptam cu drag.

 
Echipa Tanar si Sanatos

 

Niciun comentariu: