miercuri, 15 martie 2017

Concurs- ELYSEE te trimite in excursie la Paris!






Viata parca nu are farmec daca nu vedem Parisul... ELYSEE te invita la concurs si te trimite in capitala Frantei! Afla detaliile si gandeste-te ca tu ai putea fi castigatoarea...


 Locul de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara in magazinele ELYSEE Gallery si ELYSEE din cadrul Complexului Comercial Marriott.
La concurs pot participa exclusiv clientii care achizitioneaza produse din magazinele ELYSEE mentionate mai sus.

 Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara in perioada 28.02.2017 – 8.03.2017.

Inscrierea in concurs

Orice client ce achizioneaza produse in valoare de minimum 500 de lei pe acelasi bon fiscal din unul dintre magazinele mentionate la punctul 2. primeste un cupon cu care poate participa la extragerea pentru premiile puse in joc.

Cupoanele ce participa la aceasta tombola sunt inseriate, au stampila ELYSEE CONCEPT SRL si sunt semnate de un membru din conducerea ELYSEE CONCEPT SRL.

Pentru achizitiile mai mari de 500 lei pe acelasi bon fiscal, clientul va primi cate un cupon pentru fiecare 500 de lei cheltuiti. Exemplu: la un bon de 500 lei clientul va primi 1 cupon, la un bon de 1000 lei clientul va primi 2 cupoane, la un bon de 1500 lei clientul va primi 3 cupoane.

Cuponul nu se acorda decat in cazul in care pragul de 500 lei sau multiplul de 500 lei este atins. Astfel, in cazul in care valoarea produselor achizitionate de catre client va fi intre 1 leu si 499 lei, acesta nu va beneficia de un cupon cu care sa poata participa la tombola. De asemenea, pentru bonuri cu valoarea cuprinsa intre 500 lei si 999 lei se va acorda un singur cupon. Pentru bonuri cu valoarea cuprinsa intre 1000 lei si 1499 se vor acorda doar 2 cupoane, pentru bonuri cu valoarea cuprinsa intre 1500 lei si 1999 se vor acorda doar 3 cupoane, etc

Pentru ca aceste cupoane sa fie valide, ele vor trebui sa aiba toate spatiile completate (Numele complet al clientului, Magazinul din care a achizitionat produsele, Numarul bonului fiscal, Data achizitiei, Numar de telefon, Adresa de E-mail si Semnatura clientului).

Cupoanele vor fi introduse in urnele special amenajate in fiecare dintre cele 2 magazine participante de catre clientul ce urmeaza sa participle la tombola.

Este interzisa introducerea cupoanelor in urne de catre angajatii ELYSEE.

Desfacerea urnelor si extragerea castigatorilor se va face in data de 9.03.2017, aceasta fiind si data in care castigatorii vor fi anuntati. Anuntarea castigatorilor se va face pe contul de Facebook ELYSEE, castigatorii urmand sa fie contactati telefonic.

 Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

 Premii


Premiile ce vor fi acordate constau in:
-      3 vouchere valabile la Restaurantul Sharkia din cadrul Hotelului Radisson Bucuresti

-      O excursie la Paris pentru doua persoane ( ne rezervam dreptul de a alege perioada sejurului, hotelul in care veti fi cazati si compania aeriana cu care se va efectua transportul)

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte.

Participantii la acest concurs au dreptul doar la un singur premiu din cele puse in joc.

 Protectia datelor personale


Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
·         Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind adresa de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
·         Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

 Regulamentul concursului


Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.elysee.eu.com
Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

 Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa va adresati echipei de organizare:

pr@elysee.eu.com 

Niciun comentariu: