miercuri, 22 februarie 2017

Vouchere cadou pentru o portie de rasfat primavaratic si o infuzie de relaxare totala






Mai sunt cateva zile pana cand frumoasa primavara isi va revendica locul de drept in ciclul nesfarsit al naturii si in sufletele noastre, iar odata cu venirea ei se apropie si ocaziile speciale in care le putem face o mega supriza si o bucurie persoanelor dragi din viata noastra. Si nu doar persoanelor dragi, dar si noua, prietenilor, colegilor sau oamenilor care ne inspira deoarece salonul La Biblioteque ofera un pachet de servicii inedit.



Primavara vine cu surprize si vouchere cadou ideale pentru femei
Sa oferi cadoul potrivit poate fi o placere, dar si un stres mai ales cand iti trec prin minte o tona de intrebari: oare are sigur nevoie de acest lucru? Oare ii va placea? Oare ii va veni bine?. Cea mai simpla metoda de a scapa de emotii si tensiuni este sa oferi un card cadou pentru un rasfat de zile mari intr-un loc cu totul deosebit.



Totodata, ce ai spune sa te bucuri de un tratament regal prin care sa-i dai lovitura de gratie oboselii si sa-ti activezi hormonul fericirii? Cum poti face acest lucru? Printr-un remediu vesel si aromat care te va ajuta sa faci schimbarile de primavara de care aveai atat de multa nevoie.
Ritualurile zen includ toate acele mici placeri care ne fac viata mai frumoasa si sunt cuprinse in vouchere cadou gandite special pentru tine si pentru cei dragi tie. Fie ca este vorba de un masaj corporal magic, de un tratament facial deosebit, de o manichiura si pedichiura ca la carte, de un ritual de purificare exfoliant sau hair-styling inedit peentru toate tipurile de par. Terapiile cu rasfat pot dura aproximativ patru, trei sau doua ore in functie de varianta de card cadou pentru care optezi.

Indiferent daca vrei sa-ti faci tie un cadou sub conceptul de schimbare si un nou inceput o data cu venirea primaverii sau femeilor si persoanelor dragi din viata ta carora sa le rasplatesti dragostea, increderea, prietenia, ajutorul sau pur si simplu sa le multumesti printr-un gest cu totul special ca sunt parte din viata ta, salonul de frumusete si carti bune La Biblioteque vine in ajutorul tau. Cum ar putea sa o faca mai bine, daca nu oferindu-ti posibilitatea sa alegi dintre voucherele cadou special concepute, pe care le poti combina astfel incat sa fie pe gustul persoanei la care te gandesti.

Niciun comentariu: