luni, 24 octombrie 2016

Elena Ciftci te invata totul despre self makeup in doua zile




Te uiți la o mulțime de tutoriale de Make-up pe Youtube , dar nu poti găsi cel mai bun machiaj pentru tine? Machiajul arata bine pe model, dar la final dupa ce te chinui si tu sa urmezi pasii constati ca pe tine nu arata la fel de bine. De ce? Pentru că fiecare dintre noi avem chipul diferit !!


La acest lucru s-a gandit si make-up artistul Elena Ciftci cand a infiintat prima clasa de automachiaj profesionist. Pe parcursul a doua zile Elena te învața cum sa realizezi singura un machiaj potrivit fizionomiei tale, de ce produse cosmetice ai nevoie si ce pensule iti sunt necesare! Elena e de parere că un machiaj de calitate nu are nevoie neaparat de 10 culori in degrade la ochi! Tot ceea ce ai nevoie este un bun echilibru al sprâncenelor și al ochilor tăi! Odata ce ai aflat cum să modelezi o spranceana, cum să tragi un eyeliner perfect si cum sa lipesti genele, toate celelalte etape de colorare si Smokey devin mult mai ușoare! 





„Toate suntem diferite de aceea trebuie să avem frumusețea noastra unică. Nu facem un machiaj tras la xerox pe fata noastra, ci adaptam liniile machiajului si culorile in funcție de trăsături , vârsta,tipul pielii etc. Gândiți-vă daca un machiaj schimba prea mult fata ta, te face sa arați ca o persoană total diferită, poate îmbătrânită, iti fura inocenta si dulceața chipului ... Nu aveți nevoie întotdeauna de a schimba mult atunci când faceti un machiaj, trebuie doar sa vă scoateți in evidenta trăsăturile, calitatile, într-un mod bun fara a va simți transformate!” spune make-up artistul.



Elena are dedicate doua zile de curs elevelor sale in care acestea afla cel mai bun mod de a se machia singure! Astfel, oricine doreste se poate alătura grupelor de self makeup! In doua zile de curs afli totul despre tenul uscat/gras , Perfect Eye Liner, Gradating, aplicarea de gene, smokeyeyes, machiajul de întinerire, contouringul si strobingul! Cele mai moderne tehnici si mai rapide in machiaj vă permit voua ca si cursante sa fiți la inceput machiate de Elena Ciftci, ca apoi sa aveți posibilitatea să redați cu ușurintă același tip de machiaj voi singure. 

Niciun comentariu: