luni, 22 august 2016

Inaugurarea Centrului de Endoscopie și Chirugie Minim Invazivă Veterinară




Echipa de medici Blue Vets vine in intampinarea tuturor posesorilor de animale de companie cu o inovatie de piata medicala veterinara din Romania: deschiderea primului Centru de Endoscopie si Chirurgie Minim Invaziva Veterinara din tara noastra, cu servicii si aparatura de inalta performanta.


Dupa 13 ani in care si-a demonstrat profesionalismul in toate ramurile medicinei veterinare, dr. Constantin Ifteme reuseste sa inaugureze aceasta clinica in Romania, destinata interventiilor veterinare endoscopice, dar si urgentelor veterinare. Echipa lui este formata din medici competenti, caracterizati de profesionalism, dedicare si pasiune, oricand pregatiti pentru orice tip de urgente veterinare, avand ca obiectiv principal tratarea sau salvarea necuvantatoarelor.

Totodata, noutatea acestui centru este data de faptul ca beneficiaza de o sala de training in care se vor desfasura workshop-uri de endoscopie, chirurgie si proceduri minin invazive veterinare la standarde internationale.

Va invitam sa ne fiti alaturi pe 1 septembrie la inaugurarea Centrului de Endoscopie si Chirurgie Minim Invaziva Veterinara, care va avea loc incepand cu ora 17.00, pe b dul Ion Ionescu de  la Brad, nr, 5.

Pe langa echipa Blue Vets, prieteni si colaboratori, sunt asteptate sa soseasca si cateva VIP uri din clientela dr. Constantin Ifteme, precum Madalina Ghenea, Ileana Badiu, Ramona Badescu, Raluca Aprodu, Claudia Pavel, Adelina Pestritu, Ana Maria Pop, Mirela Orisor ( Aspirina), Razvan Sanda, Codrut Keghes ( Dezbracatu'), Cristian Hrubaru, Cosmin Nedelcu (Micutzu).



Niciun comentariu: