vineri, 15 aprilie 2016

Concurs L’Amour au Chateau – Le Chateau iti ofera o saptamana de miere in Franta






De la inaugurare, Le Chateau a fost gazda celor mai frumoase nunti din orase, fiecare dintre ele o poveste irepetabila de dragoste sarbatorita intr-un spatiu de o eleganta desavarsita. O nunta la Castelul din Inima Orasului nu poate fi urmata decat de o saptamana de miere petrecuta intr-un cadru la fel de romantic si de elegant. Tocmai de aceea, echipa Le Chateau ofera cuplurilor ocazia de a castiga o saptamana de miere in Franta, la Chateau de Montvillargenne din regiunea Chantilly.
Concursul se adreseaza cuplurilor care si-au organizat sau urmeaza sa tina nunta la Castelul din Inima Orasului in perioada 15 februarie – 15 noiembrie 2016. Inscrierea la concurs trebuie efectuata la cel mult 2 zile de la data evenimentului, cu exceptia celor infaptuite pana la data demararii concursului. In acest caz, termenul limita de inscriere la concurs este 20 aprilie 2016.

Asa cum am mentionat anterior, toate cuplurile care si-au celebrat nunta in Le Chateau in intervalul 15 februarie – 15 noiembrie 2016 se pot inscrie la concurs. Mirii trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook Le Chateau Evenements si, bineinteles, sa detina un cont de utilizator cu nume si prenume reale. Urmatorul pas reprezinta inscrierea propriu-zisa la concurs. Aceasta se face prin completarea formularului dedicat disponipil in locatia Le Chateau. De asemenea, mirii pot trimit o solicitare scrisa la adresa de email concurs@le-chateau.ro, cu titlul „Inscriere concurs Facebook”.

Solicitatea trebuie sa contina numele, prenumele, numarul de contract incheiat cu Le Chateu si datele de contact, respectiv adresa, emailul si numarul de telefon in termen de maxim 2 zile dupa nunta, cu exceptia evenimentelor care au avut loc pana la data inceperii concursului.
Urmatorul pas este trimiterea pe adresa de mail concurs@le-chateau.ro a sase fotografii cu mirii pentru a fi postate pe pafina oficiala a Castelului, in albumul dedicat acestora. Fotografiile de cuplu trebuie sa surprinda esenta povestii lor de dragoste sarbatorita in Le Chateau. Fotografiile pot fi facute in sala principala de evenimente, inclusiv la balcon, si in lobby pentru a surprinde in cadru elementele specifice Castelului din Inima Orasului, asa cum sunt candelabrele, tablourile, scena sau oglinzile.

Care sunt premiile oferite?
Premiul I – „Contele si Contesa Le Chateau 2016”- consta intr-o saptamana de miere in Franta, la Chateau de Montvillargenne in regiunea Chantilly.
Premiul II – Un weekend romantic in doi la cetatea medievala Sighisoara
Premiu III – O sedinta foto profesionala la Castelul din Inima Orasului

Cum sunt desemnati castigatorii?
Dupa inscrierea la concurs si validarea fotografiilor trimise, imaginile vor fi postate pe pagina oficiala de Facebook Le Chateau Evenements, avand doua luni calendaristice la dispozitie pentru inregistrarea si contorizarea actiunilor de share inregistrate pentru postarea intregului album. In cazul in care exista o egalitate a numarului de share, departajarea se va face in functie de numarul de like-uri ale albumurilor postate.

Chateau de Montvillargenne este un hotel de lux construit in 1900 de familia Rothschild in apropierea Parisului, orasul indragostitilor. Castelul este inconjurat de peisaje naturale superbe si pune la dispozitia oaspetilor sai servicii de relaxare si infrumusetare, precum si activitati in aer liber.


Niciun comentariu: