joi, 31 martie 2016

Picturi de inspiratie: Petreceri corporate cu tematica





Castelul din Inima Orasului este gazda evenimentelor private de exceptie, asa cum sunt nuntile, botezurile si aniversarile. In acelasi timp, echipa de profesionisti Le Chateau isi dedica timpul si priceperea pentru conceperea unor petreceri corporate care sa se ridice la cele mai inalte standarde ale elegantei. Este important de subliniat faptul ca un astfel de eveniment devine lesne cartea de vizita a companiei si reusita in afaceri poate depinde si de reusita unei petreceri corporate. Tocmai de aceea, astazi va oferim cateva idei pentru petrecerile corporate cu tematica, fie ca sunt concepute pentru angajatii companiei sau pentru colaboratorii acesteia.


            Petrecere corporate Hollywood Glam

In epoca de aur din cetatea filmului, vedete ca Humphrey Bogart, Ingrid Bergman,  Marilyn Monroe,  James Dean erau prezente pe covoarele rosii ale celor mai elegante evenimente de la Hollywood. Cele mai multe dintre ele, pline de fast si de o amploare greu de egalat, impuneau codul vestimentar white tie. Rochiile de bal, bijuteriile valoroase si stralucirea candelabrelor de cristal pot fi transpuse cu usurinta in cadrul unei petreceri corporate care se desfasoara in Le Chateau. Desigur, atunci cand este trimisa invitatia formala, este important de mentionat dress code-ul impus de eveniment. De altfel, Castelul din Inima Orasului este locatia ideala pentru un eveniment premium, definit de eleganta.

          Petrecere corporate Night at the Casino

Una dintre cele mai elegante cladiri din Romania, respectiv Cazinoul din Constanta a fost un simbol al vietii pline de stralucire la inceputul secolului XX. Construit in stilul art nouveau, acesta a fost inaugurat pe 15 august 1910 in prezenta Principelui Ferdinand. Datorita pozitionarii sale pe malul marii si arhitecturii spectaculoase, cazinoul a devenit in scurta vreme locul preferat de intalnire si relaxare al europenilor. In timpul Primului Razboi Mondial, cazinoul a fost transformat in spital insa in perioada interbelica, acesta si-a redeschis portile pentru publicul care invata sa guste viata din plin. Astazi, cladirea traverseaza o perioada de trista neglijenta insa spiritul european dintre cele doua conflicte mondiale poate fi transpus cu succes in Castelul din Inima Orasului. Le Chateau poate gazdui cu succes petreceri corporate de amploare care sa aiba ca tematica o noapte la cazino.

          Petrecere corporate Glam and Roll

Muzica rock a definit generatii intregi de oameni si a contribuit la revolutionarea societatii occidentale. Tocmai de aceea, una dintre sugestiile pentru petrecerile tematice corporate este spiritul rock’n’roll din anii 60. In plus, Le Chateau dispune de o scena de dimensiuni impresionante si dotare audio-video de ultima generatie, motiv pentru care petrecerea pentru angajati sau colaboratori poate fi insufletita de un concert de muzica live. Dress code-ul sugerat pentru un astfel de eveniment este 50’s inspiration, cu elemente vestimentare care sa imbine dragostea pentru muzica, precum si elegante specifica acestei perioade. Este important de mentionat faptul ca anii 50 au reprezentat adevarate puncte de reper in moda. Pierre Cardin, Dior si Chanel au fost numele care au definit aceasta perioada si care pot servi drept sursa de inspiratie pentru tinutele vestimentare.


http://www.le-chateau.ro/locatie-petreceri-corporate/


Niciun comentariu: