vineri, 18 decembrie 2015

Training “ Arta de a fi femeie”, by Elena Cucicovschi




“ Arta de a fi femeie” este un training orientat spre restabilirea si descoperirea  energiei feminine,  intelegerea legilor fundamentale care reglementeaza relatia dintre barbat si femeie,  intelegerea originii naturii feminine.
Doriti sa va redescoperiti feminitatea? Sa intelegeti ce va incurca sa scapati de presiunea responsabilitatii? Sa vedeti de ce pentru o femeie moderna e atat de greu sa se uneasca cu originea ei feminina? Atunci, va invit la trainingul  sustinut de Elena Cucicovschi “, numit  Arta de a fi femeie”.
Trainingul “Arta de a fi femeie” este o oportunitate unica sa incepeti  a trai   in armonie cu propria persoana si Lumea din jur, sa capatati echilibrul interior , adevarata si pura feminitate cu care ne-a inzestrat natura.
Pentru a trezi feminitatea, e putin sa porti o rochie si o impletitura.  Procesul de “dezghetare” al energiei feminine necesita o munca profunda cu tine insuti. In cadrul trainingului “Tainele Feminitatii” o sa treceti prin anumite practici, exercitii si meditatii pentru a ne umple de energia feminina, o sa va redeschideti si, categoric, o sa priviti cu alti ochi Feminitatea si propria viata!
Femeia Femenina  este moale dar puternica, inteleapta dar nu gandeste mult, gratioasa dar cu coloana vertebrala, ea poate  obtine tot ce-si doreste dar ramane blanda.  O astfel de femeie e in stare sa atraga un barbat adevarat!
Costul unei singure zi de training este in valoare de 350 lei. Elena Cucicovschi a decis sa faca cadou de Craciun tuturor femeilor care doresc sa-si “ dezghete feminitatea”, iar cu aceasta ocazie puteti participa gratuit.

Elena Cucicovschi este fondatoarea boutiqului multi brand cu piese doar unicat Hellen Concept Store. De asemenea,  a elaborat conceptul pentru femei marca Hellen “ O noua eu”. 
In trecut a ocupat pozitii de top in companii mari si a reusit sa se evidentieze printr-o  cariera care ar putea fi in concurenta cu barbatii.
A inteles ca devine foarte dura, nu mai era flexibila si a realizat ca a trecut in strategii masculine. Apoi, a fost director regional de vanzari intr-o companie multinationala unde puteau sa faca cariera doar femeile.  Dar tot simtea ca nu e suficient.Tot in acea perioada familia ei s-a destramat. Atunci,  a abandonat cariera de succes  si a plecat in cautare de sine. Dupa mai multe calatorii a ajuns la Moscova, unde la “Academia vietii private”, a studiat toate tainele feminitatii din mai multe culturi. Acestea au fost tainele haremului, devadasse: din India, geyshelor din Japonia, gheterelor din grecia antica, curtezanelor din Europa si cultura vedica slavona.  A elaborat impreuna cu un psiholog renumit si doctor in stiinta energiei feminine un program revolutionar de trainiguri pe care l-a adus in Bucuresti.  Astazi, ea impartaseste din experienta ei si si-a propus sa ajute sute de femei care au nevoie sa se regaseasca.
Poate participa orice femeie, indiferent de varsta si clasa sociala. Locurile sunt limitate si rog sa plasati cererea la nr: 0764581616 sau printr-un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/hellenconcept/?fref=ts





Niciun comentariu: