sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Show de moda cu vedete si concert Sore in Bucuresti Mall


Cele mai trendy piese din colectiile toamna-iarna vor defila in seara de 25 noiembrie la Bucuresti Mall, intr-un spectacol de moda impresionant. Sore va deschide seara cu un concert, iar MC-ul Vali Barbulescu va anima atmosfera si va binedispune publicul.

Cele mai interesante piese din colectiile de toamna-iarna 2015 ale unor branduri de top vor putea fi admirate la Bucuresti Mall pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, in cadrul unui eveniment care imbina muzica, moda si lifestyle-ul. Fashion show-ul va debuta cu un concert al cantaretei Sore, care va incanta publicul cu melodii pop si pop-rock cu influente electro funk.

Directorul artistic al prezentarii de moda este cunoscutul stilist Maria Andrei, care isi va pune amprenta pe tonul si stilul creatiilor alese, de la piesele vestimentare la accesorii. Alaturi de modele, vor defila pe podium, in tinute sic, vedetele Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilies si Adrian Nartea.

Cateva dintre cele mai apreciate branduri de moda, printre care si Debenhams, vor aduce in lumina reflectoarelor piese vestimentare pe care clientii le pot regasi numai la Bucuresti Mall, unele dintre ele facand parte din colectiile unor designeri britanici renumiti, precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau Julien Macdonald. Totodata, publicul va putea admira pe catwalk tinute din colectiile actuale ale singurului Tommy Hilfiger Sportswear Store din Capitala, aflat in Bucuresti Mall, precum si piese din colectiile multi-brand, disponibile in magazinul Collective.

O serie de marci renumite precum Gant, Lacoste, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo vor prezenta tinute in voga pentru iarna lui 2015.

Spectacolul de la Bucuresti Mall va fi transmis live pe platformahttp://www.eva.ro si pe http://www.bucurestimall.com.ro, incepand cu ora 19.00.

***

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern din Romania. In luna septembrie 2015, a implinit 16 ani de la inaugurare.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii. 

Niciun comentariu: