luni, 23 noiembrie 2015

Hellen Concept Store Colectii capsula expuse spre vanzare de designeri talentatiHellen Concept Store este un shop in care vei gasi doar haine unicat, confectionate cu migala de 20 de desgneri valorosi, care cu siguranta cred in cuvintele spuse candva de Kanye West: “ Oamenii spun 'Cum adica vrei sa ajuti lumea, dar esti atat de preocupat de moda?' E ilegal sa fii dezbracat. Moda este ceva deosebit de important".Moda este ceva deosebit de important si pentru Hellen Concept Store si mai ales pentru Elena Cucicovschi, cea care a pus bazele acestui concept unic in zona urbanismului bucurestean.
Hellen Concept Store este pentru femeia care stie sa transmita emotie, pentru femeie sofisticata, rafinata, care doreste sa imbrace haine de o calitate ireprosabilă. Elena Cucicovshi stie ca in Bucuresti exista foarte multe femei care vor sa arate impecabil, femei care iubesc tot ce e in trend, femei selective care stiu sa vibreze atunci cand afiseaza o ținuta…
“Conceptul a luat nastere dintr-o simpla ambitie- ca la mine, la nimeni! Am vrut sa debutez pe piata cu altceva decat cu un simplu magazin de haine de dama. Scopul meu e sa elaborez in permanenta ceva foarte special pentru femei, sa le fiu de folos si ajutor cand vor sa-si scoata personalitatea din anonimat.  Anul trecut am fost invitata la un eveniment mult asteptat si foarte important pentru mine. Pentru a-mi alege tinuta, am iesit in afara tarii, am investit multi bani in outfit, totul pentru o singura seara. Cu siguranta, femeile ma inteleg. Cand simti ca aceasta seara este a ta, dai orice ca sa te simti ca o regina.”Marti, 17 noimebrie, Hellen Concept Store a fost gazda unui eveniment inedit, la care au luat parte jurnalisti si bloggeri de fashion, interesati sa descopere colectiile- capsula a celor 20 de designeri care semneaza exclusiv pentru acest magazin.
Partener al avenimentului Hellen Concept Store a fost MORPHO Fabulous Desserts & Macarons- paradis al dulciurilor.Deserturi cu nota dulce, care poarta numele celui mai fascinant fluture din lume- Morpho.
Ia cu tine o felie de fericire!
Deserturile MORPHO Fabulous Desserts & Macarons sunt preparate  din ingrediente naturale de cea mai buna calitate.
 Mai multe detalii:
Madalina Racorean- PR Manager- 0741. 920. 529
Elena Cucicovschi- Manager Hellen Concept Store
0767.779. 505Niciun comentariu: