luni, 20 aprilie 2015

Zeci de copii talentati au participat la renovarea mall ului


Sâmbătă, 18 aprilie 2015, managementul Plaza România a dezvăluit o altă fațadă a proiectului de renovare a mall-ului; proiect definit de catre dialogul puternic dintre spațiile interioare ale proiectului și spațiul urban al orașului București.
Renovarea Plaza România pornește din suflet, creând cadrul perfect pentru cei care își doresc să se relaxeze, să descopere emoția muzicii, a dansului, a jocului. Plaza România este mai mult decât un centru comercial unde poți face shopping - este mall-ul unde te poți simți ca acasă, unde te regăsești pe tine însuți.
Pentru a evidenția mesajul de mai sus, pe 18 aprilie, peste 20 de copii talentați, liberi, veseli au pictat un perete de 10 metri, situat la intrarea dinspre bulevardul Timișoara, sub îndrumarea artistei Mirela Trăistaru. Toate materialele pentru pictură au fost puse la dispoziția juniorilor de către Plaza România.
Fiecare dintre cei prezenți au fost, pentru câteva ore artiștii mall-ului, folosind cu naturalețe pensulele și culorile. Cei mici au transformat gândurile lor despre Plaza România în diferite picturi care mai de care mai ingenioase. La final, rezultatul au fost de-a dreptul emoționant: un perete din Plaza România a devenit un tablou supradimensionat semnat de copilași - un curcubeu de emoții.
Atilla Aydemir, reprezentantul managementului Anchor Grup si Simona Badea, responsabilul de eveniment, cu experienta in marketing experiential cu consumatorul, au fost alături de cei mici și de părinții lor, de-a lungul acestui moment inedit. De asemenea, el a transpus, alături de copii, prin culoare și inventivitate, noua imagine a Plaza România, din suflet pentru cei care vor vizita mall-ul și de acum înainte.
Copiii au fost îndrumați de artista Mirela Trăistaru, recunoscută pentru lucrările sale la nivel internațional.
Lucrările sale au participat la numeroase expoziții, deopotrivă de grup și personale, figurează în colecții private din 19 țări din Europa, Asia, Africa și America, iar renumele ei nu se limitează la picturi și desene. Artista e faimoasă și pentru activitatea ei de scenografă și de designer de costume pentru televiziune, teatru și producții cinematografice, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri internaționale, la bienalele din Cairo şi Beijing, prezentări de modă, simpozioane și ateliere de creație. Totodată, Mirela Trăistaru s-a remarcat în domenii precum bodyart, happening, media, obiectul de artă şi lucrări monumentale.
Povestea în imagini poate fi regasită pe pagina de Facebook a Plaza România (unde îi veți cunoaște și pe micuții artiști): Plaza România.

Niciun comentariu: