joi, 23 aprilie 2015

Evenimentele Le Chateau


Ce tipuri de evenimente gazduieste Le Chateau?

Acum ca postul a trecut, putem declara deschis in mod oficial sezonul de evenimente 2015. Si pentru ca Le Chateau, castelul din inima orasului, isi va deschide portile, astazi va vom prezenta succint care sunt tipurile de evenimente care pot fi organizate aici si, implicit, numeroasele fatete pe care echipa Le Chateau este pregatita sa le dea acestui spatiu somptuos, astfel incat sa se adapteze rapid la nevoile si dorintele fiecarui oaspete in parte.

 

1. Nuntile

Vom incepe cu evenimentele noastre preferate, ale tuturor. Pentru ca multe dintre mirese isi imagineaza nunta ca pe un basm, Le Chateau, asa cum spune si numele, este castelul in care visul se va transforma in realitate. Sala de bal este pregatita sa isi primeasca printesa si pe oaspetii acesteia, intr-un decor luxos, bogat si elegant. Pentru a reda perfect atmosfera regala, in Le Chateau, oriunde iti vei intoarce privirea, vei zari elemente de decor si materiale pretioase ca matasea, brocartul, esente rafinate de lemn, marmura si sclipiri clare, limpezi de cristal. Coloanele inalte, liniile suple si somptuoase ale balconului precum si tablourile de dimensiuni impresionante de pe pereti oglindesc fidel si firesc ideea unei nunti de basm.

Mai mult de atat, spatiul se oate adapta foarte usor si deloc fortat celor mai diverse tematici pentru nunti, de la cele cu stralucire de Hollywood pana la cele cu tema idilica.

2. Botezurile

Atunci cand vine vorba de a ura “Bun venit!” pe lume unui nou membru al familiei, totul in jur capata un aer de sarbatoare. Si daca aceasta ocazie este celebrata cu bucurie de absolut toata familia si prietenii, pentru un alai care insumeaza 100 de persoane, atunci Le Chateau este decorul desavarsit pentru a sarbatori cum se cuvine bucuria pe care o poate aduce doar nasterea unui copil.

 

3. Spectacole de teatru si recitaluri de muzica, baluri, seri de gala

E greu de crezut ca o sala de bal se poate transforma peste noapte intr-o sala de teatru care sa se ridice la inaltimea elegantei celor mai cunoscute astfel de amplasamente culturale din toata lumea. In Le Chateau exista posibilitatea desfasurarii unor spectacole culturale de inalta tinuta, incepand cu piese de teatru care s-au jucat pe scenele celebre ale lumii pana la concerte. Castelul din inima orasului beneficiaza de o scena care ar face cinste oricariu teatru national, scena care se intinde pe 130 de metri patrati. Mai mult de atat, artistii invitati sa se reproduca pe o astfel de scena beneficiaza de spatiile lor de relaxare, formate din patru camere cu dimensiuni totale de 60 de metri patrati.

In ceea ce priveste partea tehnica, zona de backstage masoara 70 de metri patrati, impartiti pe doua etaje. Si pentru ca dincolo de frumusetea arhitecturala se afla toate minunile tehnologiei, in Le Chateau exista un spatiu special amenajat pentru DJ, cu toate cablurile necesare de racord. Mai mult de atat, pentru ca evenimentul, indiferent de natura sa, sa se desfasoare impecabil, in castelul din inima orasului veti gasi echipamente complete de sonorizare si lumini, inclusivi lumini arhitecturale pentru luminarea peretilor si a candelabrelor masive in diverse culori, precum si masini de fum greu, baloane de sapun sau de zapada.

De asmenea, in Le Chateau veti gasi plasme, proiectoare si ecrane cu diagonale cuprinse intre 1,2 si 7×5 metri HD, plasate strategic.

Dincolo de toate dotarile tehnice si maiestria arhitecturala cu care a fost construit Le Chateau, ceea ce face castelul din inima orasului viu si cu adevarat pretios este echipa de profesionisiti desavarsiti care se va asigura ca evenimentele, indiferent de natura lor, se vor desfasura impecabil.

Echipa Le Chateau

www.le-chateau.ro

0725 333 333

0731 23 00 00

0721 222 122

laura@le-chateau.ro

Niciun comentariu: