luni, 13 octombrie 2014

Iarna asta, fii primul pe partie in Austria

Bucuresti, 08 octombrie 2014 – Iti place sa schiezi, dar ti-ai pierdut indemanarea in timpul verii? Nu mai e o problema. Pe 18 octombrie, ti-am pregatit cel mai cool antrenament de ski la Promenada, dar si premii pe masura entuziasmului depus.

Sase zone special pregatite pentru pasionatii sporturilor de iarna isi asteapta pe 18 octombrie participantii. Schiori de toate varstele, femei si barbati, cu experienta pe partie sau doar prima data cu schiurile pe umar, se vor putea intrece incepand cu ora 11:00 pentru marele premiu – un sejur complet de sapte zile in Austria. Cu fiecare pas facut si fiecare provocare rezolvata, cu fiecare zona de pe harta evenimentului, participantii vor primii nu doar o viza pe pasaportul de Austria, dar si un antrenament pe cinste pentru partiile care isi asteapta castigatorii.

Copiii sunt asteptati in cele doua zone dedicate lor – Kid Quest for Holiday si Gingerbread Corner – cu ateliere de muzica si dans, dar si cu ocazia inedita de a construi din turta dulce o delicioasa casuta de vacanta. In plus, cei mici vor putea afla uimitoarea poveste a omuletului de turta dulce si il vor putea crea si decora chiar ei cu fundite si nasturi colorati.

Antrenamentul adultilor se va desfasura in special in zona de Winter trials, unde nu doar isi vor pune in evidenta indemanarea la jocurile de iarna si campionatul de darts, dar vor putea urmari si un show revigorant de tobe sustinut de Paul Luculescu, unul dintre cei mai talentati percutionisti romani. Iar pentru ca efortul depus pe partiile de ski necesita distractie pe masura, doritorii sunt asteptati in zona Apres Ski oferita chiar de Tirol (locul de origine al distractiei de dupa ski), unde cocktail-urile, spectacolele de flair bartender si o demonstratie inedita de milonga pe schiuri vor incinge atmosfera dar si in zona de board games, unde vor putea lua parte la campionatul de Catan. In final, pentru aceia pe care miscarea si voia buna ii fac sa arate perfect in poze, coltul Hervis e ideal pentru un selfie si o ultima stampila pe pasaportul de Austria.

Nu-i asa ca dupa o asemenea zi plina de bucurie de viata, tot ce mai trebuie sa faceti sunt bagajele? Partia va asteapta.

Si mai multa inspiratie pentru vacanta de iarna in Austria gasiti pe www.austria.info.

Evenimentul este organizat de catre Oficiul National de Turism al Austriei si are ca parteneri: Promenada, Happy Tour, Austrian Airlines, Hervis, Generali Romania, 9695, Humanic, Olga Gudynn Int’l School, Learn with Music, Tangotangent.


Pentru mai multe detalii, ne puteti  contacta la adresa de e-mail monica.magureanu@pandorra.ro.

Despre Oficiul National de Turism al Austriei

Oficiul Naţional de Turism al Austriei este o organizaţie naţionala de turism al carei scop principal este ca, impreuna cu toţi partenerii austrieci din industria turismului, sa contribuie la pastrarea şi consolidarea competitivitaţii Austriei ca destinaţie turistica. Activitaţi principale: promovarea destinaţiei de vacanţa Austria prin publicitate ATL şi BTL, colaborari media şi parteneriate cu agenţii de turism/tour-operatori, organizarea şi participarea la targuri şi platforme de vanzare. Oficiul Naţional de Turism al Austriei (ONTA) aduce o contribuţie esenţiala la creşterea segmentului de piaţa austriac pe scena turismului internaţional.
Activitatea ONTA in Romania se concentreaza pe sezonul de iarna in care Austria reprezinta destinatia externa nr. 1 in preferintele romanilor. Austria ofera atat iubitorilor sportului, cat şi celor ce doresc sa se odihneasca, dar mai ales celor care vin cu familiile, nenumarate posibilitaţi de a petrece o vacanţa plina de varietate la un preţ rezonabil.
Puteţi afla informaţii detaliate despre Austria pe pagina noastra de Internet www.austria.info, unde va punem la dispoziţie de asemenea informaţii despre diferitele regiuni, staţiuni, oraşe, evenimente, festivaluri etc.


Monica Magureanu
monica.magureanu@pandorra.ro
Mobil: +4 0742 044 510Niciun comentariu: