joi, 10 aprilie 2014

CORI GRAMESCU SUSTINE DOUA SEMNARII IN ACEST WEEKEND, LA CONVENTIA INTERNTIONALA DE FITNESS




În acest weekend, pasionaţii de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaţionali şi naţionali de top, în cadrul celei de-a IV-a ediție a Convenţiei Internaţionale de Fitness. Două zile în care, sute de persoane din lumea fitness-ului şi aerobic-ului păşesc alături într-o lume fascinantă, împărtăşind la unison pasiunea nebună pentru sport.
Cori Grămescu reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup şi nutriţionist, va susţine pe parcursul convenţiei, două seminarii: Ultimate Pilates ( sâmbătă, 12 aprilie de la ora 15:15), care este SOLD OUT şi la care vor participa 180 de persoane şi Ultimate Pilates instructor course update ( Duminică, 13 aprilie de la ora 10:15), unde mai sunt disponibile doar 20 de locuri. Cori Grămescu va lansa, în colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul ULTIMATE PILATES. În acest seminar, Cori va prezenta o parte a conţinutul acestui viitor curs.
Ultimate Pilates este o abordare nouă şi complet originală a exerciţiilor clasice de Pilates. Metoda a fost dezvoltată de către Cori Grămescu şi îi încununează cu succes activitatea în domeniul sportului de amator şi antrenamentelor de grup. Este o metodă extrem de sigură şi eficientă, potrivită unei game largi de clienţi. De la adolescenţi la seniori, ajungând la clienţii obişnuiţi ai unei Săli de fitness, Ultimate Pilates oferă o soluţie fiecărui client în parte.

Ultimate Pilates menţine siguranţa elementelor şi principiile de bază care au construit fundaţia metodei clasice, dezvoltată de către Joseph Pilates, adăugându-i-se în plus ultima generaţie de concepte din sport: ANTRENAMENT ORIENTAT CĂTRE REZULTATE, ANTRENAMENT FĂRĂ ÎNCĂLŢĂRI, POSTURĂ şi ECHILIBRU şi BLOCURI DE EXERCIŢII.
Începând cu anul 2014, Cori Grămescu va lansa, în colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul ULTIMATE PILATES. Împreună vor organiza cursuri pentru instructor şi actualizări în conceptul de antrenament Ultimate Pilates. Conceptul a fost dezvoltat în întregime de către Cori Grămescu.

Evenimentul va avea loc în perioada 12-13 aprilie, în incinta Hotelului Caro din Bucureşti. Evenimentul este organizat de una dintre cele mai prestigioase şcoli de profil din România, Fitness Scandinavia. Pentru mai multe detalii accesează site-ul http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/.
Vino şi lasă-te inspirat de acest concept nou în cursurile Pilates!

Niciun comentariu: