luni, 9 noiembrie 2009

Photoshopul, prietenul care la nevoie se cunoaste...


Poze lucrate in photoshop! Acesta este succesul multor vedete care apar des prin revistele de azi. Daca trebuie sa aiba bust mai mare sau daca e nevoie sa dispara niste coaste in plus, photoschop-ul e de cel mai mare ajutor. Celulita sau vergeturile se evapora de pe coapse ca prin minune, lasandu-i vedetei o piele invidiata de miile de fete care privesc o astfel de fotografie. Si uite asa, cele mai multe dintre noi ajungem sa ne plangem de mila si sa ravnim la perfectiunea pe care photoshop-ul ne-o etaleaza cu atata nonsalanta. Este un mincinos fara scrupule si ne ofera iluzii care pentru unele femei devin de-a dreptul obsedante. Ei bine fetelor, nu uitati! Daca vreti sa atingeti perfectiunea apelati la photoshop, alta cale nu cred ca exista...

3 comentarii:

Unknown spunea...

Buna, Madalina!
Nu vin la La Scena, nu sunt in tara, ma duc dupa noi achizitii la Firenze si la Paris.
Pentru pulover putem face in modul urmator: il trec rezervat si fie ti-l trimit colet, fie ne intalnim daca vrei sa il vezi/probezi etc.

Roxana spunea...

Dar arata bine tipa din fotografie oricum. Adevarat ca nu perfect, dar bine totusi. Doar ca din cauza acestui Photoshop sunt multe femei/fete complexate.

madalina spunea...

hello Roxana, bine ai venit pe blog ul meu. te mai astept ptr alte commen uri. ciao