joi, 23 iulie 2009

CAMPANIE ANTI-MESS


Mai lasa mess-ul ala! Ia o carte in brate, iesi la iarba verde, mergi la mare cu prietenii cu care palavragesti numai pe mess! Cand dai drumul la calculator, mess-ul se strecoara ca o naluca, te invaluie si nu mai scapi de el all day long... Pierzi tot. Frumusetea zilei, o lectura din care ai mai fi invatat si tu una alta, o plimbare in aer liber sau, de ce nu, o vizita la bucatarie, unde ai fi putut gati ceva inedit. Mess-ul iti distruge viata. Umbreste tot ce are ea mai atragator si te tintuieste pe scaun, in fata calculatorului, de unde trimiti mesaje cu emoticoane ce iti sug ca un vampir umanitatea. Nu iti lipsesc intalnirile face to face? Cu siguranta da! Insa vei spune ca timpul a devenit o problema acuta. El e de vina! Invinuim timpul si am rezolvat problema. Nu simtim ca mess-ul ne omoara!

2 comentarii:

flore spunea...

din pacate, suntem dependenti de mess. mie una nu-mi place sa port conversatii pe mess, ci vorbesc doar cand am treaba cu cineva, cand trebuie sa stabilesc o intalnire etc.

Confuzius spunea...

era o chestie misto la guerilla la un moment dat...consumul excesiv al retelelor de socializare dauneaza grav sanatatii, sau asa ceva :D

i'm in for anti-mess