vineri, 28 august 2015

Serviciile complete Le Chateau- secretul unui eveniment reusit


Dincolo de arhitectura elegantă şi de elementele decorative impresionante, în spatele cortinei, se ascunde o echipă de profesionişti desăvârşiţi şi tehnologie de ultimă oră. Astfel, dincolo de un decor impresionant pentru desfăsurarea evenimentelor, Le Château oferă oaspeţilor săi o serie de servicii conexe menite să asigure nu doar confortul acestora, ci şi o stare de bine excepţională, ca o evadare din banal.

Indiferent de natura evenimentului, fie că e vorbă de o nuntă ca în poveşti sau de un eveniment corporate, dotările tehnice ale castelului din inima oraşului se ridică la cele mai inalte standarde de calitate şi eficientă pentru a asigura o seară de neuitat.

Serviciile conexe oferite de Le Château pot fi adaptate pentru orice necesitate şi pot fi combinate la alegere.

Pentru echipa Le Château, un singur lucru este mai important decât confortul asigurat oaspeţilor săi, respectiv siguranţa acestora. Tocmai de aceea, complexul beneficiază de o parcare proprie cu 80 de locuri, precum şi de serviciile a 4 valeţi de parcare şi un parking attendant. De asemenea, la intrare, invitaţii pot fi întampinaţi şi indrumati de 4 hostesse. Mai mult de atât, Le Château poate pune la dispoziţie un bodyguard asistent iar evenimentul poate fi atent supravegheat de camerele video atat din interior şi din exterior care, la cererea oaspeţilor, pot fi deconectate.

Pentru momentele în care oaspeţii simt nevoia să se retragă, in Le Château se gaseşte un apartament de lux cu lounge şi dormitoare. Acesta poate fi utilizat atât în timpul nunţilor, atunci când mirii sau familiile simt nevoia să se împrospăteze, precum şi in cadrul evenimentelor corporate, pentru discuţiile care necesită discreţie.

În ceea ce priveşte iluminarea, Le Château este dotat cu un pachet complex de lumini ambientale şi inteligente de sală, precum şi pentru ringul de dans, insoţite de un sistem profesional de sonorizare. Toate acestea sunt operate cu pricepere şi în deplină siguranţă pe toată durata evenimentului de un inginer de sunet şi un asistent de lumini.
Serviciile de ambianţă şi decor sunt atent alese pentru a sublinia discret aerul princiar Le Château şi pentru a completa tema evenimentului. Setul de masa Pur Blanc este gândit în spiritul eleganţei simple şi conţine scaune Chiavari, faţă de masă albă cu falduri şi, bineînţeles, şervet asortat iar tacâmurile care vor fi aşternute pe mese sunt de colecţie. În acelaşi timp, oaspeţii Le Château vor fi întâmpinaţi la intrare cu covorul rosu iar terasa, treptele, lobbyul şi intrarea vor fi decorate cu boluri de flori şi lumânări.

De asemenea, nu vor lipsi nici mesele de cocktail care vo fi amplasate in lobby şi pe terasă.

Pentru mirii care îşi doresc momente speciale la primul lor dans ca soţ şi soţie dar şi pentru orice alt tip de evenimente, în castelul din inima oraşului vor beneficia de dotări tehnologice care permit proiecţia video şi efecte speciale, cum ar fi un proiector video full HD şi un set de ecrane LCD în lobby, lumini de laser şi led wall pe scena, precum şi maşini de baloane de săpun, zăpadă şi fum greu.
De asemenea pentru desăvârşirea unui eveniment, cu precădere al unei nunţi, Le Château oferă o amplă gamă de servicii opţionale cum ar fi sculpturi exotice de fructe şi in gheaţă, candy bar şi cocktail flair, adică un show de bar excepţional şi demonstraţie de maiestrie in mânuirea instrumentelor specifice, închirierea unei limuzine, a unei masini de epocă sau chiar a unei trăsuri de poveste.

În ceea ce priveşte partea muzicală, o trupă live de artişti va întreţine atmosfera iar dansatorii profesionişti vor încinge ritmul şi se vor asigura că nu stă nimeni jos. În plus, pentru că Le Château are un spaţiu verde demn de orice castel, există posibilitatea oficierii unor ceremonii în aer liber.
Prin urmare, afirmăm cu mândrie ca Le Château nu este doar cel mai elegant complex pentru evenimente private, corporate sau sociale, ci beneficiază şi de toată tehnologia şi serviciile conexe necesare pentru a pune la cale o zi specială desăvârsită, fără ca oaspeţii noastri să fie nevoiţi să caute intermediari şi furnizori pentru fiecare doleanţă pe care o au. Echipa Le Château va transforma cu pricepere orice vis în realitate!