marți, 30 iunie 2015

Editia de vara a revistei Nunta by Carmen Ionita disponibila de la inceputul lunii iulie



Luna iulie incepe cu vesti bune! Al doilea numar al revistei Nunta by Carmen Ionita a imbracat straie noi si se pregateste sa iasa pe piata. La inceputul lunii iulie, cel mai bun ghid de nunti se va afla la dispozitia cititorilor prin intermediul distribuitorilor autorizati de presa, precum si la magazinele Inmedio.
Revista Nunta by Carmen Ionita este mai mult decat o publicatie dedicata viitoarelor mirese. Aceasta este rezultatul unei echipe de profesionisti dedicati implinirii dorintelor, prin cele mai simple mijloace. Revista de cultura nuptiala pentru miri si mirese este conceputa ca un ghid complet, un partener discret al cuplurilor care pornesc impreuna in viata, mana in mana. 
Paginile celui de-al doilea numar al revistei Nunta by Carmen Ionita contin secrete pretioase de stil vestimentar, cu atat mai importante in ziua nuntii, precum si detaliile atat de subtile ale artei gastronomice, toate dezvaluite si dezbatute in interviurile cu Natalia Vasiliev, Ana Morodan, Antonio Passarelli si alte nume la fel de importante pe care va invitam sa le descoperiti.
Tocmai pentru ca vara se numara nuntile iar aceste evenimente sunt inconjurate de etichete moderne impletite cu ritualuri si traditii cu origini uitate, in revista Nunta by Carmen Ionita toate acestea vor fi puse intr-o lumina noua si vom cauta impreuna sensul randuielilor de nunta, vechi parca de cand lumea.
In paralel cu acestea, in numarul al doilea al revistei Nunta va invitam la Castel. Pasiti alaturi de noi intr-un decor de poveste, elegant asa cum doar palatul printesei poate fi insa atat de real si atat de la indemana fiecarui cuplu care isi doreste nunta perfecta!
Una dintre cele mai importante caramizi de la fundatia unei nunti este paleta de nuante aleasa pentru un astfel de eveniment. Tomai de aceea, specialistii revistei Nunta by Carmen Ionita va vor ghida pasii in labirintul de culori si vor prezenta importante puncte de reper in compunerea cromatica a tabloului festiv, la rochia de mireasa, tinuta de cununie, accesorii, decoruri si propuneri pentru rochiile domnisoarelor de onoare.
Indiciile de culoare deschid drumul catre unele dintre cele mai importante piese de puzzle care formeaza o nunta: pretioasele si delicatele flori. Vara este anotimpul in care ciclul vegetal atinge apogeul si, ca urmare naturala, pamantul se imbraca in milioane de flori. Specialistii echipei Nunta by Carmen Ionita au misiunea de a filtra din toata aceasta abundenta florala pentru a alege buchetele de mireasa si aranjamentele spectaculoase prin arhitectura si componenta, care vor reflecta cel mai bine trendurile acestei veri.
 De asemenea, in al doilea numar al publicatiei trimestriale Nunta by Carmen Ionita veti descoperi parerile absolut savuroase ale specialistului in torturi cu privire la design, arome si imbinari de arome, precum si cateva exemple relevante de „Asa nu”.
Pe langa toate acestea, numarul al II-lea al publicatiei contine numeroase repere stilistice, indicatii practice precum si detalii inovative usor de pus in practica de fiecare mire si mireasa.
Editia de vara a revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibila la distribuitorii autorizati de presa si magazinele Inmedio din primele zile ale lunii iulie. In plus, continutul editiei print este completat de informatii disponibile online pe www.revistanunta.ro.

 Aboneaza-te acum la revista Nunta by Carmen Ionitasi viziteaza-ne pe Facebook pentru a fi in  permanent la curent cu informatiile proaspete pe care ti le daruim !

vineri, 19 iunie 2015

Colecția de vară ETIC este acum disponibilă online


 

 

 

Vara, mai mult ca oricând, ai nevoie de o energizare a garderobei! Acum, colecția de vară ETIC, inspirată din culorile florilor și fluturilor, este mai aproape de tine. Accesează www.etic .ro și cumpără-ți oricând ceva ce îți place. Transportul este gratuit la comenzile ce depășesc 300 de lei, iar plata se face ramburs.

 

Colecția Just a Perfect Day include look-uri ce pot fi purtate în fiecare zi, dar care te fac să te simți bine, să ai încredere în tine, să te bucuri de viață.
 
 


Ca în fiecare sezon, ETIC a creat atât haine clasice, pentru birou, cât și ținute fresh, moderne, de zi, dar și de seară. Sacourile, pantalonii și fustele office au culori puternice, precum fucsia sau corai, și pot fi temperate cu piese în nuanțe de bej, alb sau negru, și ele disponibile în colecție. Rochiile au o mulțime de printuri, de la flori și fluturi până la modele geometrice sau abstracte. Cămășile și bluzele de vară sunt lejere, din materiale de calitate, cu detalii ce le scot din anonimat: inserții de dantelă, mărgele, paiete sau aplicații metalice.
 
 

 

Ținutele ETIC pot fi completate cu diverse accesorii create cu atenție la detalii precum ochelari de soare, coliere, brățări, genți, curele și eșarfe colorate.

 

 

 

###

Despre ETIC

Materiale de calitate, modele în trend, preț corect. De la piesele basic, la ținutele clasice, office, până la cele cool, tinerești, în ton cu noile tendințe, magazinele ETIC oferă în fiecare zi modă la un preț accesibil. ETIC a fost lansat în România acum 15 ani de Ana-Maria Coman și Costin Strîmbeanu. În prezent, ETIC are 10 magazine și o cifra de afaceri de 2 milioane de euro. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.etic.ro.

 


La vie en rose: Nunta la castelul din inima orasului

Le Chateau ti-a pregatit o oferta speciala de inaugurare: PACHET ULTRA ALL INCLUSIVE



 PROMOTIONAL: 78 EURO** In 2015, anul inaugurarii Le Chateau, iti vom face noi primul cadou de nunta, in valoare de 3000 euro*. Lasa-te rasfatat si beneficiaza acum de oferta promotionala Ultra All Inclusive valabila pana la 31 august 2015, oferta special conceputa pentru a va asigura cele mai bune servicii si dotari necesare evenimentului mult visat. Vezi oferta aici: http://le-chateau.ro/oferta-speciala-de-inaugurare-le-chateau-mariage-2015/ Despre Le Chateau: Le Chateau inseamna, in primul rand, eticheta si bun gust, ambele desavarsite de protocolul necesar unor ceremonii care ajung sa poarte cu mandrie eticheta ‘de gala’. Le Chateau isi extrage permanent energia din echipa de profesionisti care transforma fiecare eveniment intr-o amintire de neuitat.

Pentru ca imaginea Le Chateau este un cumul de experiente memorabile, de trairi intense si de perceptii senzoriale care va transpun intr-o alta lume, idilica pe alocuri, insa complexa in esenta ei. Castelul din inima orasului Localizat in zona Pietei Alba Iulia, Le Chateau a fost gandit, inca din faza de proiectare, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si pentru a veni in intampinarea asteptarilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii. Aceste nevoi au fost indeplinite atat prin finisajele somptuoase, cat si prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare. In designul Le Chateau, stilul modern se impleteste cu luxul clasic, stralucirea se reflecta in pardoselile ample din marmura intarsiata si picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunatoare si candelabre cristaline. Intr-un mod discret si eficient, Le Chateau este dotat cu cea mai avansata tehnologie pentru evenimente de succes: sistem digital de check-in pentru invitati, Wi-Fi de mare viteza, servicii de supraveghere video interioara si exterioara cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scena, lumini ambientale inteligente si lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni si un impunator ecran de proiectie.

Le Chateau se mandreste cu un salon de evenimente de 500 de metri patrati, la care se adauga cei 260 de metri patrati ai terasei si un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati. Pentru spectacole si prezentari de inalta tinuta, salonul beneficiaza de o scena impunatoare de 130 de metri patrati, demna de un adevarat teatru si accesibila printr-o scara eleganta. Facilitatile oferite de Le Chateau acopera absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate in acest spatiu sa atinga perfectiunea: chef executiv de talie internationala, o terasa multifunctionala care poate fi amenajata pentru cocktailuri si ceremonii in aer liber, wine library, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

miercuri, 17 iunie 2015

Plaza România te pregătește pentru sezonul estival: Începe Summer Beauty Tunnel!



 

 
Plaza România a pregătit a doua ediție a Beauty Tunnel, două zile de răsfăț (20 – 21 iunie, între orele 15:00 – 19:00) în care clientele mall-ului vor descoperi tot ce trebuie să facă pentru a se bucura din plin de vară.

Pe 20 și 21 iunie, între orele 15.00 și 19.00, cei mai buni specialiști din domeniul beauty și fashion, sport și nutriție le stau gratuit la dispoziție clientelor Plaza România, cărora le vor oferi ședințe de hairstyling, makeup, dar și tips&tricks. Renumitul hairstyilist Sorin Papacioc va demonstra care sunt cele mai chic coafuri ale verii 2015, iar profesioniștii de la Monroe Studio vor realiza cele mai în vogă tipuri de machiaj de sezon. Mai mult, Alina Gavrilă, fashion editor la ele.ro, vă recomandă care sunt cele mai recente și inovatoare tendințe vestimentare.

Pentru a afla care sunt cele mai bune moduri în care să protejezi sănătatea corpului, Plaza România a pregătit două seminarii inovative: dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, va oferi cele mai eficiente tips&tricks pentru prevenirea îmbătrânirii pielii în timpul verii, iar Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, va ajuta clientele mall-ului să aleagă cea mai bună dietă pentru vacanță. Cori Grămescu și dr. Dana Miricioiu vor susține seminarii atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 17:00-19:00.

Mai mult, pe 20 și 21 iunie, între orele 15.00 – 17.00, lectorii Fundației Calea Victoriei vor oferi sfaturi teoretice și practice în prelegerile intitulate: “Cum ai grijă de corpul tău - pregătirea pentru plajă și expunerea la soare”,  “Cum îți alegi costumul de baie care să te pună în valoare, în funcție de caracteristicile corpului tău” și "Există trucuri care să sublinieze frumusețea pielii bronzate?".

 

 
“Beauty Tunnel se află la a doua ediție și acesta e doar începutul unei serii de evenimente dedicate modei, nutriției și stilului sănătos de viață. Asta deoarece vrem să le oferim clientelor noastre – printre care se numără multe mame cu joburi full-time, care nu au prea mult timp liber la dispoziție – lecții concentrate de îngrijire personală”, a declarat Simona Badea, Marketing Specialist Plaza Romania.

Parteneri: Fundația Calea Victoriei, Yves Rocher, Sensiblu, Sephora, Worldclass, Plafar, Optiplaza.

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

 

     

 

luni, 15 iunie 2015

Victoria Beckham iti spune ce sta in spatele frumusetii ei


 

 

Considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, Victoria Beckham este, in permanenta, atenta la stilul sau de viata. Fie ca alege sa consume numai produse super sanatoase, fie ca urmeaza cele mai noi si revolutionare tratamente de frumusete, sotia sex simbolului David Beckham tine stacheta foarte sus.

Unul dintre secrete frumusetii ei, pont pe care l-a dezvaluit de curand, este Intraceuticals. Supranumit si tratamentul Madonnei, Intraceuticals este un tratament intens de hidratare. "Sincer, nimic nu se compara cu Intraceuticals. Te face sa te simti si sa arati foarte bine", spunea vedeta intr-un interviu acordat unei publicatii americane. Intraceuticals este un tratament cu oxigen hiperbaric si trateaza o gama larga de probleme ale tenului. Riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate si volum piele, sunt o parte dintre problemele pe care le rezolva Intraceuticals. Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un numar de 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase", explica Adriana Barbu, terapeut Trend Clinic.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde).

Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.

miercuri, 3 iunie 2015

4 avantaje atunci cand oferi buchete si aranjamente printr-o florarie online


 

 

Un material realizat de  www.baiatulcuflori.ro

 

Gentleman-ul modern are o zi incarcata. Isi incepe dimineata in zorii zilei, cu o cafea bauta pe fuga apoi zboara spre birou. Sedinte, intalniri, prezentari, propuneri, proiecte, rapoarte. Ziua trece in fuga pe langa domn si parca a uitat ceva...

Doamna moderna are o zi incarcata. Isi incepe dimineata cu ritualul zilnic, o cafea bauta pe fuga apoi zboara spre birou. Sedinte, intalniri, prezentari, propuneri, proiecte, rapoarte. Ziua trece in fuga pe langa doamna si parca ar astepta ceva...

Un aranjament floral superb soseste chiar acum catre ea spre a-i insenina ziua incarcata, exact la timp pentru a sarbatori aniversarea povestii lor de dragoste.

Domnul a apelat la serviciile rapide ale unei florarii online.

Aceasta este doar una dintre situatiile in care un magazin online de flori care ofera livrare rapida salveaza ziua. Asadar, iata care sunt celelalte avantaje ale domnilor care apeleaza de floriariile online cu livrare in Bucuresti sau in tara.

 

Floraria Online Are Livrarea Rapida

 

Bineinteles ca acesta este cel dintai avantaj al unui astfel de serviciu. In functie de fiecare florarie, buchetul sau aranjamentul de flori poate fi livrat la scurta vreme dupa plasarea comenzii pe site si poate ajunge in acceasi zi la destinatara. Prin urmare, oricand un domn uita de o aniversare, o zi de nastere, onomastica sau doreste sa felicite pe cineva cu o ocazie speciala, atunci cu siguranta floraria online este solutia.

 

Floraria Online Are O Mare Varietate De Flori

 

In general, numarul de soiuri pe care o florarie online le poate procura este inzecit mai mare decat cel intalnit la florariile din colt. De regula, cele clasice au aceleasi soiuri dintotdeauna: cateva flori de sezon, trandafiri, orhidee, garoafe, poate crini din cand in cand si gerbera. In schimb, florariile online ofera o gama larga de flori, multe dintre ele originare din colturi indepartate ale lumii, exotice si cu atat mai spectaculoase.

 

Floraria Online Are O Mare Varietate A  Optiunilor De Prezentare

 

Cele mai multe dintre florariile online ofera, pe langa posibilitatea livrarii de buchete si aranjamente complexe, tot soiul de alte surprize. Spre exemplu, unele dintre ele pun la dispozitie vase pentru buchetul de flori. In acelasi timp, exista posibilitatea oferirii unei suprize dulci alaturi de frumoasele flori, a unui parfum sau chiar a unei sticle cu licoarea preferata a destinatarului.

 

La Floraria Online Beneficiezi De Priceperea Si Maiestria Artistilor Floristi

 

Inainte de a fi o meseria, aranjarea florilor in buchete si aranjamente este o arta care necesita nu doar simt estetic, dar si dibacie, cultura plastica, tehnica si pasiune. Doar din imbinarea tuturor acestora ies aranjamente florale de-o frumusete rupta de aceasta lume. Desigur ca fiecare fir prins in buchet trebuie sa stea la locul lui si fiecare culoare a petalelor trebuie sa o sustina pe alta, precum fiecare soi din florile alese trebuie sa le sustina si sa le completeze pe celelalte.

 

Dincolo de asta, in perioada moderna, aranjamentele de flori se distanteaza din ce in ce mai mult de buchetul clasic si capata structuri arhitecturale complicate. Uneori intruchipeaza alte fiinte, alteori florile trebuie imblanzite si mulate pentru a impodobi cosuri, scari, cutii si orice alt fel de suport, lucru care nu cere doar dibacia infasurarii buchetului in hartie crepoanata. Astfel de constructii florale complexe necesita talent nativ si pricepere pentru a putea fi alcatuite impecabil in cel mai scurt timp posibil. Iar oamenii priceputi din spatele florariilor online sunt cu adevarat cel mai mare avantaj al apelarii la un astfel serviciu de livrare.