joi, 23 aprilie 2015

Evenimentele Le Chateau


Ce tipuri de evenimente gazduieste Le Chateau?

Acum ca postul a trecut, putem declara deschis in mod oficial sezonul de evenimente 2015. Si pentru ca Le Chateau, castelul din inima orasului, isi va deschide portile, astazi va vom prezenta succint care sunt tipurile de evenimente care pot fi organizate aici si, implicit, numeroasele fatete pe care echipa Le Chateau este pregatita sa le dea acestui spatiu somptuos, astfel incat sa se adapteze rapid la nevoile si dorintele fiecarui oaspete in parte.

 

1. Nuntile

Vom incepe cu evenimentele noastre preferate, ale tuturor. Pentru ca multe dintre mirese isi imagineaza nunta ca pe un basm, Le Chateau, asa cum spune si numele, este castelul in care visul se va transforma in realitate. Sala de bal este pregatita sa isi primeasca printesa si pe oaspetii acesteia, intr-un decor luxos, bogat si elegant. Pentru a reda perfect atmosfera regala, in Le Chateau, oriunde iti vei intoarce privirea, vei zari elemente de decor si materiale pretioase ca matasea, brocartul, esente rafinate de lemn, marmura si sclipiri clare, limpezi de cristal. Coloanele inalte, liniile suple si somptuoase ale balconului precum si tablourile de dimensiuni impresionante de pe pereti oglindesc fidel si firesc ideea unei nunti de basm.

Mai mult de atat, spatiul se oate adapta foarte usor si deloc fortat celor mai diverse tematici pentru nunti, de la cele cu stralucire de Hollywood pana la cele cu tema idilica.

2. Botezurile

Atunci cand vine vorba de a ura “Bun venit!” pe lume unui nou membru al familiei, totul in jur capata un aer de sarbatoare. Si daca aceasta ocazie este celebrata cu bucurie de absolut toata familia si prietenii, pentru un alai care insumeaza 100 de persoane, atunci Le Chateau este decorul desavarsit pentru a sarbatori cum se cuvine bucuria pe care o poate aduce doar nasterea unui copil.

 

3. Spectacole de teatru si recitaluri de muzica, baluri, seri de gala

E greu de crezut ca o sala de bal se poate transforma peste noapte intr-o sala de teatru care sa se ridice la inaltimea elegantei celor mai cunoscute astfel de amplasamente culturale din toata lumea. In Le Chateau exista posibilitatea desfasurarii unor spectacole culturale de inalta tinuta, incepand cu piese de teatru care s-au jucat pe scenele celebre ale lumii pana la concerte. Castelul din inima orasului beneficiaza de o scena care ar face cinste oricariu teatru national, scena care se intinde pe 130 de metri patrati. Mai mult de atat, artistii invitati sa se reproduca pe o astfel de scena beneficiaza de spatiile lor de relaxare, formate din patru camere cu dimensiuni totale de 60 de metri patrati.

In ceea ce priveste partea tehnica, zona de backstage masoara 70 de metri patrati, impartiti pe doua etaje. Si pentru ca dincolo de frumusetea arhitecturala se afla toate minunile tehnologiei, in Le Chateau exista un spatiu special amenajat pentru DJ, cu toate cablurile necesare de racord. Mai mult de atat, pentru ca evenimentul, indiferent de natura sa, sa se desfasoare impecabil, in castelul din inima orasului veti gasi echipamente complete de sonorizare si lumini, inclusivi lumini arhitecturale pentru luminarea peretilor si a candelabrelor masive in diverse culori, precum si masini de fum greu, baloane de sapun sau de zapada.

De asmenea, in Le Chateau veti gasi plasme, proiectoare si ecrane cu diagonale cuprinse intre 1,2 si 7×5 metri HD, plasate strategic.

Dincolo de toate dotarile tehnice si maiestria arhitecturala cu care a fost construit Le Chateau, ceea ce face castelul din inima orasului viu si cu adevarat pretios este echipa de profesionisiti desavarsiti care se va asigura ca evenimentele, indiferent de natura lor, se vor desfasura impecabil.

Echipa Le Chateau

www.le-chateau.ro

0725 333 333

0731 23 00 00

0721 222 122

laura@le-chateau.ro

Gatesti usor, esti castigator!


 

București, 22 aprilie 2015: Plaza România și București Mall pun la dispoziția clienților săi amatori de gastronomie un concurs de gătit. În juriu se regăsesc personalități din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu și bloggerița Isabela Dobrin.

Începând din 23 aprilie, ora 17:00, și până pe 14 mai 2015, ora 23:59, toți cei pasionați de gătit se pot înscrie la un nou concurs special, accesând platforma www.concursdegatit.ro, completând formularul de înregistrare și încărcând obligatoriu cinci fotografii realizate în timpul  procesului de preparare a rețetei culinare favorite. În ultima poză trebuie să apară preparatul final.

Desemnarea participanților la preselecție se va face pe 15 mai, în concurs rămânând 24 de concurenți și cinci rezerve per mall. Urmează, pe 23 și 24 mai, o serie de probe organizate în Plaza România și București Mall în care cei aflați în competiție își vor dovedi calitățile de bucătari.

Din juriu vor face parte personalități din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu și bloggerița Isabela Dobrin. La semifinalele din 30 mai, găzduite de București Mall și de Plaza România, juriul va acorda după fiecare probă puncte celor opt concurenți, puncte  în funcție de care primii patru  (doi per mall) vor trece în finala competiției de la Plaza România (31 mai).

Concurenții ajunși în semfinale și în finală au șansa de a câștiga unul din cele trei premii oferite de către cele două centre comerciale, în valoare de 250, 500 și 1000 de euro, dar și unul din cele șase cursuri de calificare ca bucătar puse la dispoziție de către ICEP Hotel School, partener al evenimentului.

"Le-am pregătit clienților Plaza România și București Mall un spectacol literalmente pe gustul lor, asezonat cu premii pe măsură și jurați celebri. Sperăm ca acest concurs să aducă în lumina reflectoarelor talentele gastronomice ale publicului nostru", a declarat Simona Badea, inițiator și project manager alături de Daniel Farkutin.

Regulamentul concursului și detalii privind programul și premiile pot fi găsite pe www.concursdegatit.ro, www.plazaromania.ro, www.bucurestimall.com.ro și www.pandorrastyle.ro.

 

 

 

luni, 20 aprilie 2015

Zeci de copii talentati au participat la renovarea mall ului


Sâmbătă, 18 aprilie 2015, managementul Plaza România a dezvăluit o altă fațadă a proiectului de renovare a mall-ului; proiect definit de catre dialogul puternic dintre spațiile interioare ale proiectului și spațiul urban al orașului București.
Renovarea Plaza România pornește din suflet, creând cadrul perfect pentru cei care își doresc să se relaxeze, să descopere emoția muzicii, a dansului, a jocului. Plaza România este mai mult decât un centru comercial unde poți face shopping - este mall-ul unde te poți simți ca acasă, unde te regăsești pe tine însuți.
Pentru a evidenția mesajul de mai sus, pe 18 aprilie, peste 20 de copii talentați, liberi, veseli au pictat un perete de 10 metri, situat la intrarea dinspre bulevardul Timișoara, sub îndrumarea artistei Mirela Trăistaru. Toate materialele pentru pictură au fost puse la dispoziția juniorilor de către Plaza România.
Fiecare dintre cei prezenți au fost, pentru câteva ore artiștii mall-ului, folosind cu naturalețe pensulele și culorile. Cei mici au transformat gândurile lor despre Plaza România în diferite picturi care mai de care mai ingenioase. La final, rezultatul au fost de-a dreptul emoționant: un perete din Plaza România a devenit un tablou supradimensionat semnat de copilași - un curcubeu de emoții.
Atilla Aydemir, reprezentantul managementului Anchor Grup si Simona Badea, responsabilul de eveniment, cu experienta in marketing experiential cu consumatorul, au fost alături de cei mici și de părinții lor, de-a lungul acestui moment inedit. De asemenea, el a transpus, alături de copii, prin culoare și inventivitate, noua imagine a Plaza România, din suflet pentru cei care vor vizita mall-ul și de acum înainte.
Copiii au fost îndrumați de artista Mirela Trăistaru, recunoscută pentru lucrările sale la nivel internațional.
Lucrările sale au participat la numeroase expoziții, deopotrivă de grup și personale, figurează în colecții private din 19 țări din Europa, Asia, Africa și America, iar renumele ei nu se limitează la picturi și desene. Artista e faimoasă și pentru activitatea ei de scenografă și de designer de costume pentru televiziune, teatru și producții cinematografice, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri internaționale, la bienalele din Cairo şi Beijing, prezentări de modă, simpozioane și ateliere de creație. Totodată, Mirela Trăistaru s-a remarcat în domenii precum bodyart, happening, media, obiectul de artă şi lucrări monumentale.
Povestea în imagini poate fi regasită pe pagina de Facebook a Plaza România (unde îi veți cunoaște și pe micuții artiști): Plaza România.

miercuri, 15 aprilie 2015

Sport pentru corp frumos si sanatos



Ce mâncăm înainte și după antrenamente? Cum alegem antrenamentul potrivit pentru noi? Care sunt exercițiile de fitness care ni se potrivesc? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care le primesc cel mai des și sunt milioane de femei care au aceleași dileme când vine vorba despre sport și alimentație. De aceea, reiau cu fiecare ocazie răspunsurile la aceste intrebări și încerc să ofer informații noi, la zi, despre felul în care progresează știința din spatele antrenamentelor și stilului de viață sănătos.

Așa că am acceptat cu bucurie să mă întorc în cadrul conferinței ”Trăiește frumos” organizată de Andreea Raicu și să vorbesc despre ”Sport pentru un corp frumos și sănătos” astfel încât informațiile pe care le ofer și pe care tu le primești să te  ajute să îți creezi un stil de viață care să îți fie pe plac și util în același timp, fără să faci sacrificii în ceea ce privește timpul sau bugetul.

Sunt un om care crede în politica pașilor mărunți și în toți acești ani în care am fost antrenor, consilier și coach am văzut, cu ochii mei, că atunci când încercăm să repetăm un comportament pozitiv pentru noi într-un timp cât mai lung și-ntr-o manieră constantă, apar și rezultatele pe care ni le dorim.

Astfel, te aștept marți, 21 aprilie, de la ora 18.30, la Connect Hub (Blvd. Dacia 99, București) să-ți împărtășesc toate cunoștințele mele despre o viață cumpătată, pozitivă și binevoitoare. Costul unui bilet de participare este 65 lei, iar achiziționarea lui se face în avans.
Pentru informații suplimentare, puteți scrie la conferinte@andreearaicu.ro.

Abia aștept să ne întâlnim!