marți, 24 februarie 2015

Cură de reechilibrare și regenerare a intregului organism



 

Se spune că frumusețea vine din interior. De cele mai multe ori s-au găsit soluții de suprafață care ne-au adus rezultatele dorite. De curând însă a apărut o tehnică revoluționară de regenerare și reechilibrare funcțională, benefică atât pentru frumusețe cât și pentru sănătate.

 

Medicii Daniela Cățănaș și Felician Stăncioiu au lansat această terapie ce poate fi efectuată în cabinetul de pe strada Puțul lui Zamfir nr. 37. (tel: 0729. 974. 824) „Terapia Regenerativă și de Reechilibrare Funcțională este un nou concept terapeutic care se adresează oricărei persoane începând cu decada a treia de viață, chiar în lipsa unor semne de boală manifestă. Persoanele care trec prin perioade de solicitare intense fizică sau mentală, fie că este vorba de sportivi de performanță care trebuie să se recupereze rapid sau de manageri pot beneficia în mod special de acest concept de evaluare și terapie.Dacă vrem să arătăm și să ne simțim tineri, să fim în formă și plini de vitalitate, atunci trebuie ca și corpul nostru, cu fiecare organ în parte și fiecare funcție fiziologică să funcționeze la parametrii normali. Bineînțeles conceptul pe care îl propunem este foarte util și persoanelor “trecute de prima tinerețe”, tinând cont că senescenta în sine este abordată mai recent ca o stare patologică în care organismul nu mai funcționează optim din cauza acumulării unor defecte la nivel celular și molecular și a scăderii capacitatii de regenerare a țesuturilor”, a declarat dr. dermatolog Daniela Cățănaș. 

Terapia are o componentă de medicină clasică

 

Terapia Regenerativă și de Reechilibrare Funcțională presupune evaluarea pacientului printr-un consult integrativ al stării de sănătate și a funcționalității întregului organism. „După efectuarea evaluării medicale pacientul va primi o schemă de terapie individualizată, cu focus în corectarea deficitelor observate și optimizarea funcționării în parametrii fiziologici. Terapia are o componentă de medicină clasică, alopată, prin administrarea intravenoasă sau orala a unor substante farmaceutice standardizate, și o componentă de medicină naturopată, fitoterapeutică, respectiv administrarea pentru câteva săptămâni a unor suplimente și extracte naturale pentru consolidarea stării de sănătate în funcție de nevoile individuale. Durata unui tratament intravenos este între 1,5-3 ore. După efectuarea tratamentului se efectuează o re-testare (scanare) cu electrosomatografie și/sau analize de laborator pentru evidențierea eficacității și eventuale recomandări suplimentare”, ne-a explicat medicul Daniela Cățănaș.

Costul terapiei este variabil

 

Cu ajutorul Terapiei Regenerative și de Reechilibrare Funcțională se obține inducerea și menținerea unei stări de sănătate în care organismul funcționează la sau aproape de parametrii fiziologici optimi; creșterea vitalității și energiei în anume situații; prevenirea unor boli metabolice sau datorate stilului de viață prin depistarea unor deficite sau excese de substanțe biologic active; creșterea rezistenței la unele tipuri de infecții prin stimularea producției de anticorpi în mod direct, prin creșterea opsonizării limfocitare și stimularea/reechilibrarea sintezei unor citokine implicate în răspunsul imun; redresarea unor deficiențe de vitamine, oligoelemente, coenzime și cofactori esențiali care pot afecta funcționarea în parametrii fiziologici (inclusiv oboseala cronică, apatie, disforie, atacuri de panică, etc.); prevenirea deteriorării funcționale a unor organe (renal, hepatic, cardiovascular, etc), cu apariția unor boli cronice – hipertensiune, diabet, ateroscleroză, ficat gras, etc.

Costul terapiei este variabil în funcție de amplitudinea schemei terapeutice și de analizele de laborator suplimentare efectuate. Evaluarea medicală costă între 200 - 600 lei în funcție de durată tip și număr de scanari și include scanarea prin electrosomatografie și analizele de laborator recomandate. Terapia intravenoasă costă între 450 - 900 lei / administrare în funcție de complexitatea tratamentuui și substanțele administrate.

 

Ofera martisoare florale


 

Legenda Martisorului este veche de mii de ani iar unii specialisti considera ca, din punct de vedere etimologic, cuvantul este de origine traca.

 

Se spune ca era in vremea in care Luna cu Soarele se dadeau peste cap si se amestecau intre fiintele pamantesti. Pe atunci, intr-un camp, era o sarbatoare mare, cu fete si flacai prinsi in hore ametitoare.

 

Privind cu drag la jocul lor, parca Soarelui ii veni pofta sa se prinda cu ei de mana. S-a prefacut in om ca toti oamenii si s-a dus la serbare. Prin nu stiu ce vraja, un zmeu l-a dibuit printre flacaii din sat si l-a rapit.

Zmeul a dus Soarele in fundul pamantului si l-a ferecat bine ca sa nu poata sa isi schimbe infatisarea. Pe pamant, domnea intunericul. Granele mureau pe campuri si oamenii nu mai aveau ce sa manance si animalele incepusera sa moara. Unul dintre baietii din sat si-a luat inima in dinti si-a plecat sa scape Soarele.

Baiatul a plecat la drum si-a tot mers vara intreaga, apoi toamna si, in cele din urma, la finalul iernii, a gasit ascunzisul zmeului. S-au luptat ei din greu si pana la urma, cu ultimele puteri, flacaul a invins si a eliberat Soarele. Ranit si el de moarte, sangele voinicului, rosu ca macii, s-a scurs in zapada. De atunci, pentru a celebra renasterea   soarelui si sacrificiul voinicului, oamenii isi daruiesc martisoare ca simbol al venirii primaverii si al inceperii unui nou ciclu vegetal.

Desigur ca un domn nu are nevoie de un prilej special pentru a darui flori insa prima zi de primavara trebuie marcata neaparat cu un buchet special de flori sau cu un aranjament catre acea doamna speciala din vietile noastre, ale tuturor.

 

AS TIME GOES BY

 

Superbul aranjament alb este compus din amaryllis, orhidee si trandafiri all white pentru a reaminti de albul zapezii care tocmai se topeste. In plus, micile accesorii vii in verde bogat vor aduce aminte de natura care incepe sa revina la viata. Tot ce iti mai ramane de facut este sa legi un snur rosu cu alb si ai gasit cadoul ideal de 1 Martie.

 AS TIME GOES BY

 

Superbul aranjament alb este compus din amaryllis, orhidee si trandafiri all white pentru a reaminti de albul zapezii care tocmai se topeste. In plus, micile accesorii vii in verde bogat vor aduce aminte de natura care incepe sa revina la viata. Tot ce iti mai ramane de facut este sa legi un snur rosu cu alb si ai gasit cadoul ideal de 1 Martie.

 

 

HOT STUFF

 

Buchetul bicolor de alstroemeria poate fi cea mai placuta surpriza de 1 Martie. Desigur ca cele mai multe dintre doamne se vor astepta la un martisor insa vei reusi cu siguranta sa surprinzi si sa faci o impresia placuta daca daruiesti un buchet de flori in culorile simbol ale acestei zile, buchet conceput special in celebrarea primaverii si a unei doamne deosebite din viata ta.

 

 

MON AMOUR

Combinatia de trandafiri albi si rosii poate reprezenta simbolul perfect al primei zile de primavara. In acelasi timp, este o incontestabila declaratie de dragoste la adresa unei doamne speciale.In plus, Mon Amour este un aranjament modern pe care il poti folosi ca piesa centrala daca planuiesti o cina romantica, preparata chiar cu mainile tale (din semipreparate)

 

 LOVE IS THE ANSWER

 

Cea de-a patra si ultima sugestie de martisoare florale este superbul aranjament Love is the answer. Am alaturat doua dintre cele mai indragite flori, lalelele si trandafirii rosii, completate de accesorii cu aer dulce de primavara. Intregul ansamblu modern este completat de florile de bumbac. Impreuna, aceasta combinatie vor face din gestul tau cavaleresc un martisor de neuitat.

BaiatulCuFlori

www.baiatulcuflori.ro

0742 242 885

Oscar 2015: Care este secretul iubitei lui Bradley Cooper?


 

 
Bradley Cooper, nominalizat la Oscar 2015, a uimit pe toata lumea in momentul in care a pasit pe covorul rosu la bratul frumoasei Suki Whaterhouse. In ciuda succesului fulminant pe care l-a avut pelicula American Sniper, in care actorul a interpretat rolul principal, atentia tuturor a fost orientata catre modelul de 23 de ani. Britanica a ales o creatie Burberry, de un rosu puternic, care i-a pus perfect in evidenta frumusetea angelica.

Care este secretul ei?

Intraceuticals.

Asemenea Madonnei, iubita lui Cooper utilizeaza frecvent acest gen de tratament, cu rezultate extraordinare, asa cum declara chiar ea in nenumarate randuri. "Stilul de viata pe care il am, prezentari multe, ore putine de somn, mult make-up, isi pun amprenta pe chipul meu. Ca sa impiedic cumva efectele negative ale acestora, am ales Intraceuticals. Urmez de mult timp acest tratament cu rezultate remarcabile", explica vedeta.

Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor, care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox sau acid hialuronic.

Cu ajutorul unui aparat pe bază de oxigen hiperbaric se introduc substanţe benefice precum acid hialuronic, vitamina A, C și E şi antioxidanţi în straturile inferioare ale pielii, ajungând până în derm. Datorită sinergiei optime între oxigen și substanțele active, acest aparat constituite un adevăratrevitalizant al funcțiilor vitale ale pielii.

 

 

joi, 12 februarie 2015

BaiatulCuFlori.ro, furnizor la Galeria Grand Avenue



 

Cel mai recent proiect din familia Carmen Ionita Events, anunta inceperea colaborarii cu galeria The Grand Avenue

Imi face placere sa anunt ca, de Valentine’s Day, BaiatulCuFlori.ro celebreaza iubirea la Grand Avenue.

BaiatulCuFlori.ro a inceput colaborarea in calitate de furnizor, cu galeria The Grand Avenue, singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti, pentru primul eveniment organizat in 2015 - Valentine’ s Day.

 In perioada 9-15 februarie 2015, sub motto-ul „Love is in the air”, galeria The Grand Avenue gazduieste o sarbatoare dedicata iubirii in cadrul careia toti indragostitii sunt asteptati cu surprize, momente de rasfat si oferte speciale. In aceasta saptamana dedicata iubirii intreaga galerie se imbraca in haine de sarbatoare: cladirea este luminata in culoarea pasiunii, mesajele de dragoste pot fi regasite la tot pasul iar aranjamentele florale realizate cu pasiune de catre echipa BaiatulCuFlori.ro vor incanta privirea fiecarui vizitator.

Spre deliciul vizitatorilor galeriei de shopping The Grand Avenue,  echipa BaiatulCuFlori.ro a pregatit aranjamente exotice, in forma de inima, realizate din orhidee alba dar si copaci incarcati de pasiune, reprezentati de petalele mov ale orhideelor vanda.

Va asteptam intre 9 si 14 februarie la The Grand Avenue pentru a va rasfata simturile si a celebra impreuna iubirea!

BaiatulCuFlori

www.baiatulcuflori.ro

0742 242 885

miercuri, 4 februarie 2015

Scapa de celulita cu VelaShape



Inestetica celulita, coaja de portocala ce s-a instalat pe corpul nostru dupa acest sezon rece ne da mari batai de cap, cu atat mai mult cu cat am inceput déjà sa ne gandim la concediul de vara

Cu certitudine nu ne vom putea afisa pielea aceasta in costumul de baie, de aceea este musai sa facem ceva ca sa schimbam situatia.

Pentru asta, specialistii in remodelare corporala ne recomanda Velashape 3, cea mai noua tehnologie de remodelare corporala non-invaziva.

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.

Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc.

Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabilismul celular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

„VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat”, explica specialistul corporal Mihaela Motoi, de la Keza Clinique. 

„Cu Velashape III se pot trata toate zonele corpului: brate, gambe, abdomen, genunchi, coapse, omoplati, barbie sau spate cervical”, conchide specialistul Keza Clinique.