marți, 27 ianuarie 2015

Record de cereri pentru Le Chateau la ExpoMariage 2015!

 
Weekendul proaspat incheiat a avut loc, in incinta JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, cel mai prestigios targ de nunti din capitala, EXPOMARIAGE 2015.

Cea de-a XVII-a editie ExpoMariage Bucuresti a fost prima oportunitate de participare la un targ de nunti pentru Le Chateau, cel mai nou complex exclusivist dedicat evenimentelor de gala, ce isi va deschide portile in primavara acestui an.

Record de cereri

Vizitatorii targului au fost extrem de incantati de facilitatile oferite de Le Chateau. Oferta noastra ultra-all-inclusive a trezit interesul tuturor celor care ne-au trecut pragul. Am inregistrat peste 60 de cereri de oferte atat pentru sezonul 2015 cat si pentru 2016”, a declarat Carmen Ionita, event manager Le Chateau.

Standul Le Chateau, demonstratie de eleganta si rafinament

Decoratiunile de la standul Le Chateau au fost realizate cu ajutorul aranjamentelor florale din orhidee phalaenopsis, zambile, lalele, trandafiri David Austin si ranunculus acceosorizate cu siraguri de perle si cristale.

Cu ocazia targului ExpoMariage a fost montata o mostra de aranjament tipic pentru evenimentele Le Chateau:

Atentia pentru detalii, luxul sofisticat si ofertele promotionale au fost cele trei ingrediente care au castigat increderea vizitatorilor. Facilitatile Le Chateau acopera absolut orice aspect necesar pentru gazduirea unui eveniment complet: scaune chiavari sau demifotolii imbracate in catifea de matase cu monograma brodata, tacamuri vintage, candelabre uriase, marmura, picturi in ulei sunt doar cateva dintre detaliile care asigura succesul absolut al unui eveniment. In plus, asa cum este de asteptat de la o sala de evenimente de lux, Le Chateau este echipat tehnic pentru a face fata oricarui eveniment, iar clientii care au reusit sa arunce ochii pe alte cateva oferte au apreciat din plin existenta acestei tehnologii avansate”, a declarat Carmen Ionita, event manager Le Chateau.

Feedbackul vizitatorilor

Feedbackul venit din partea vizitatorilor a confirmat inca o data pozitionarea Le Chateau ca fiind cel mai sofisticat complex dedicat evenimentelor de gala, singurul din Capitala ce poate oferi evenimente complete, cu facilitati fara precedent in acest moment.

Pentru mai multe detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati :

Echipa Le Chateau
0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro


www.le-chateau.ro

luni, 19 ianuarie 2015

Standul Events by Carmen Ionita, vedeta targului de nunti ExpoMariage


 
Weekendul proaspat incheiat a avut loc, in incinta JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, targul de nunti EXPOMARIAGE 2015. Echipa Events by Carmen Ionita a participat la cea de-a XIV-a editie a celui mai prestigios targ de nunti din Capitala.

“Am avut astfel prilejul de a le prezenta direct vizitatorilor aranjamente si decoruri spectaculoase, cele mai noi tendinte in domeniul organizarii de evenimente, precum si spatiul Le Chateau, cel care va gazdui cele mai luxoase si mai elegante evenimente ale anului 2015”, a declarat Carmen Ionita, manager Events by Carmen Ionita.

Spectacol floral la standul Events by Carmen Ionita

Aranjamentele prezentate de catre echipa Events by Carmen Ionita au fost remarcate de toti vizitatorii targului. Spectacolul floral a fost realizat cu ajutorul aranjamentelor voluminoase din orhidee phalaenopsis, zambile, lale, trandafiri David Austin si ranunculus. S-au folosit acceosorii din perle, cristale si sticla, montate pe suporturi decorative din materiale naturale.

 [insert foto]

Tendinta anului Glamourous All White, oferita in exclusivitate de Events by Carmen Ionita

Stilul caracterizat de eleganta, rafinament si stralucire este in topul preferintelor pentru evenimentele din 2015. Inca din toamna anului trecut, agentia ce functioneaza sub bagheta organizatorului de evenimente Carmen Ionita a trasat cele mai importante directii pentru tendintele anului in curs. Trendul glamouros a fost redat in cadrul ExpoMariage prin materiale pretioase, pietre stralucitoare, siraguri de perle, tesaturi sofisticate, cristale scanteietoare si tesaturi voluminoase.

Feedbackul vizitatorilor a depasit asteptarile

“Stiam ca aranjamentele demonstrative de la standul nostru sunt spectaculoase. Insa reactia vizitatorilor ne-a depasit asteptarile. Oaspetii targului se opreau in dreptul standului nostru si verificau daca florile sunt reale, ne intrebau daca organizam evenimente in Romania si daca mai avem date disponibile”, a declarat Carmen Ionita, manager Events by Carmen Ionita.

Pentru mai multe detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati :

Carmen Ionita

0722.552.728

carmen.ionita@carmenevents.ro

www.carmenevents.ro

marți, 6 ianuarie 2015

Rona Hartner, imaginea noului salon de infrumusetare Vivien Kondor


 
Centrul de infrumusetare Vivien Kondor este oaza de relaxare ce ofera servicii variate pentru intretinerea corporala, prin diferite tratamente cu produse profesionale de inalta calitate, unele dintre ele unice in Romania.

Rona Hartner a devenit in acest an imaginea Vivien Kondor, salonul de lux unde oricine va avea parte de tratamente cu adevarat speciale: “ Aici, in salonul Vivien Kondor, pe langa clasicele metode de infrumusetare, de la coafat, manichiura sau tratamente faciale, poti avea parte si de sedinte de yoga cu un trainer autorizat international, dar si de un SPA cu produse Sundari, unice in Romania. Stim ca imaginea, look-ul nostru sunt foarte importante in ziua de azi, iar eu am gasit aici, la Vivien Kondor o gama larga de servicii profesionale care te vor ajuta sa arati impecabil.”
 

Ramona Toader, manager-ul si proprietarul acestui salon spune ca nu a deschis centrul de infrumusetare intamplator: “ Am o pasiune pentru spiritualitate inca de mica. Anul trecut, in urma unei experiente personale, care m-a marcat, am decis sa fac un studio de yoga. Insa, pana la urma nu am dorit sa fie ceva foarte simplu si m-am gandit sa deschid si un salon. S-a nascut Vivien Kondor. Am inceput de la zero, am renovat spatiul, mi-am amprentat energia in acest loc. Este o lume aparte, unde oricine va pasi se va simti foarte bine.”

Sundari, produse unice, pe care le veti regasi doar in salonul Vivien Kondor

Produsele profesionale din centrul de infrumusetare Vivien Kondor sunt de calitate, iar pe langa L’Oreal, O.P.I., Babor sau Maroccanoil, veti descoperi si Sundari, cosmetice unice in Romania cu ingrediente naturale.  Ce inseamna Sundari? O fuziune de ingrediente traditionale si moderne de infrumusetare, la care se adauga ingrediente organice si botanice ce surprind puterea vindecatoare a plantelor. In salonul Vivien Kondor este folosita metoda SPA Ayuverda, cea mai cunoscuta tehnica terapeutica din India, veche de peste 3000 de ani. Un masaj care favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, combate stresul, depresia si creste capacitatea de concentrare.

Sedinte de yoga in salonul Vivien Kondor, sustinute de trainerul indian Avisek Majumdar

Avem nevoie de calmarea gandurilor printr-o combinatie de tehnici de respiratie si pozitii corporale. Yoga La Vivien Kondor este sustinuta de Avisek Majumdar, un trainer indian care poate reda corpului nostru energia si optimismul de care are nevoie.

Avisek Majumdar: “Alaturi de echilibru si uniune, yoga clasica mai poate fi definita si ca „stiinta si filosofia accelerarii evolutiei umane“. Daca este practicata cu regularitate, yoga ne ajuta sa evoluam intr-o maniera naturala si graduala. Functionarea diferitelor facultati fizice si mentale este imbunatatita cu ajutorul diferitelor practici. Yoga devine astfel un proces de autoimputernicire cu optimism, energie, sanatate, astfel incat sa putem infrunta provocarile de zi cu zi intr-o maniera mai relaxata si echilibrata.”

Avisek Majumdar a studiat yoga la traditionala Scoala Bihar de Yoga din India. Este un profesor certificat de Yoga din Sivananda, Ashram, Kerala, India. Detine o diploma pentru masaj ayurvedic de la Centrul International de Yoga Vendanta, Kerala si curs de prim ajutor la Ambulanta St John, New Delhi.

Salonul Vivien Kondor a creat propria linie de produse cosmetic profesionale

Lacurile de unghii Vivien Kondor create la Milano, se regasesc deja in salon si pe piata cosmeticelor profesionale. Sunt disponibile in 41 de nuante, usor de adaptat oricarei cerinte. Din aceasta gama nu lipseste nici lacul transparent care fixeaza oja si ofera rezistenta culorii.


tel. 0723. 544.200

031. 438. 08. 19

luni, 5 ianuarie 2015

Nunta in stil art deco: Bine ai venit in lumea


Marele Gatsby este una dintre marile opere literare ale lumii si a vazut lumina tiparului atunci cand lumea occidentala atingea una dintre perioadele apoteotice din istorie: anii interbelici. Exista doua productii cinematografice care au facut cinste acestei povesti. Cea dintai il are in centru pe Robert Redford. Cea de-a doua, din 2013, il are in rolul principal pe Leonardo DiCaprio. Dincolo de jocul actoricesc impecabil, filmul a reinviat atmosfera luxoasa, decadenta a perioadei interbelice pe care te invitam sa o aduci la viata printr-un eveniment special organizat la cel mai sofisticat spatiu pentru evenimente din Bucuresti, Le Chateau.

De altfel, acestia sunt anii in care s-a nascut curentul art deco. Noua miscare artistica a definit secolul XX din mai multe puncte de vedere. Moda, arhitectura, sculptura si, in general, artele vizuale au fost influentate de art deco. Paul Poiret, Tamara de Lempicka si, bineinteles, Rene Lalique sunt doar cateva dintre numele de seama ale curentului.

Salonul de bal, Daisy!


Elementul central al evenimentul este locul in care vei sarbatori cea mai importanta noapte din viata ta. Trebuie sa tii minte ca perioada interbelica a fost definita de o mare bogatie culturala dar si de un spirit decadent, luxuriant si cu un oarecare aer burghez.

Peretii cladirilor se transformau in adevarate opere de arta in care erau surprise in detalii minutioase fresce ale vietii de zi cu zi, din vremuri moderne sau demult apuse. Toate acestea reflecta somptuozitatea si pretiozitatea unu trai luxoase, trait din plin minut cu minut.

Urmatoarele detalii care te vor transpune in lumea Marelui Gatsby sunt candelabrele mari, elegante, cu sclipiri cristaline care dau joie de vivre si un aer de poveste nemuritoare. Acestea lumineaza In Le Chateau asupra unui spatiu vast, cu un salon de 500 m patrati, vegheat de sus de un balcon gandit in linii sinuoase care masoara 260 m patrati.

Muzica


Din punct de vedere muzical, perioada interbelica a fost extrem de bogata. Anii dintre razboaie au marcat inceputul carierei lui Loius Armstrong. Ca alt punct de reper temporal, in 1925, compozitorul rus Shostakovich compunea Simfonia numarul 1 la doar 19 ani. Cativa ani mai tarziu, Irving Caeser transpune in limba engleza cantecul austriac ”Schoner Gigolo, armer Gigolo”, cantec pe care noi il fredonam astazi cu titlul de I”m just a gigolo… dupa cum vezi, ai surse bogate de inspiratie.

Pentru da un plus de veridicitate petrecerii tale, ai nevoie de o trupa live care sa se poata adapta cerintelor tale. Scena din salonul Le Chateau va putea fi locul de desfasurare a actului artistic si masoara 130 m patrati, accesibila printr-o scara eleganta de marmura.

Rochia de mireasa


Desigur, nicio nunta in stilul Marelui Gatsby nu poate fi completa fara rochia de mireasa inspirata din aceasta perioada. Aceasta trebuie sa fie lejera si fara corset, cu o croiala usor androgina. De regula, talia este cazuta insa poti opta pentru un cambrata pe talie si subliniata cu un brau de perle. De altfel, perlele, pietrele stralucitoare, penele si ciucurii sunt accentele folosite regulat in anii 30.

In ceea ce priveste materialele din care este facuta rochia, cele mai corecte alegeri sunt dantela si matasea.

Va astept sa organizam evenimente de vis intr-un spatiu de poveste!

Cu drag,

Carmen Ionita

www.le-chateau.ro
0731.134.264