luni, 28 aprilie 2014

LadyFIT îţi oferă abonament full pentru un an de zile la super preţ!


Dacă vrei să scapi de stresul kilogramelor în plus, dar mai ales de un stresul unui abonament lunar la sală, sunteţi invitatele noastre la LadyFIT. Am pregătit pentru voi, o ofertă de nerefuzat! Până pe 10 mai poţi achiziţiona un abonament full valabil un an de zile, la doar 500 de euro.
Cu abonamentul full pe un an de zile poţi alege dintre cele 40 de antrenamente, atât pentru începătoare cât şi pentru avansate. În plus poţi profita şi de cele mai noi tipuri de antrenamente, concepute special pentru vara ce se apropie cu pași repezi: Summer Essentials, BodyShape, WonderWoman, MatWork, Abs-Fese-Coapse Advanced.
Pe lângă sfaturile prețioase de nutriție, Cori Grămescu a pregătit pentru tine cele mai diverse și solicitante tipuri de antrenamente: BodyShape, Cardiolates, Pilates, Pilates Spate, Pump Greu.
În cadrul sălii LadyFIT, vei beneficia de toată atenţia necesară din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atât pentru executarea corectă a exerciţiilor, cât şi pentru realizarea unui plan de antrenament eficient în obţinerea rezulatelor dorite.
Tot în cadrul LadyFIT, poţi opta şi pentru masaj corporal, şedinţe de criolipoliză, radiofrecvenţă multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinaţie cu o dietă adecvată şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialiştilor LadyFIT vor face ca visele voastre să devină realitate!
Pentru mai multe detalii legate de oferta specială, vă rugăm să sunaţi la recepţia sălii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau să accesați site-ul www.ladyfit.ro.
Vă așteptăm cu drag!



marți, 15 aprilie 2014

Festivalul primaverii in Centrul Vechi

Povestea e simplă! Optimismul și voia bună și-au găsit loc La Historia. Între 11 aprilie și 1 iunie Festivalul Primăverii este motiv neîntrerupt de bucurie pentru oricine va poposi în restaurantul nostru din Centrul Vechi ( str. Sf. Dumitru, nr.3). Din program nu vor lipsi expozițiile de tablouri si flori ( cu vânzare), concertele live, târgurile vintage, precum și un spectacol de flamenco autentic.

Vom avea parte și de caricatură pentru orice creatură! Pe terasă La Historia va poposi un caricaturist talentat și plin de umor, ce-ți va creiona satiric chipul în timp record.

vineri, 11 aprilie 2014

Despre pediatrie si puericultura la domiciliu



Despre pediatrie si puericultura la domiciliu

Orice femeie, fie ca isi doreste sa devina mama, fie ca tocmai a devenit, simte nevoia sa afle mai multe despre cum se creste cel mai bine un copil. La pachet cu aceasta grija naturala fata de cei mici, vine si dorinta sa ii stim intotdeauna in siguranta. Sanatatea lor, insa, intra uneori in contradictie cu factori din mediul inconjurator – vremea potrivnica de afara sau ora prea tarzie -  care ne impiedica sa gasim cele mai rapide si benefice solutii pentru cei mici. Acum, insa, clinicile private, precum NEI Medica Asist si-au diversificat foarte mult oferta de servicii, incluzand pediatria si chiar puericultura la domiciliu.

Unul dintre beneficiile principale ale pediatriei la domiciliu este acela ca se evita, astfel, ca starea de sanatate a celor mici sa se inrautateasca din cauza transportarii la spital, in special in cazul unor boli obisnuite ale copilariei precum varicela sau oreionul. Cele mai comune servicii incluse in acest caz sunt consultatiile si vaccinarile, iar cei mici nu au decat de castigat, luand contact cu medicii pe un teritoriu cunoscut lor si avand, astfel, un risc mai scazut de a dezvolta fobii.

Pe langa grijile pe care mamicile si le fac pentru sanatatea copiilor, mai apar si spaimele obisnuite momentului in care in familie apare si un nou-nascut: ce trebuie sa faci si ce nu in primele luni de viata ale bebelusului? Cum se diversifica hrana la sugari? Cum ii poti ajuta sa treaca mai usor peste perioada cresterii primilor dintisori? Intrebari obisnuite la care orice femeie devenita de curand mama trebuie sa gaseasca raspunsuri. Sfaturile referitoare la ingrijirea, igiena, si nutritia celor mici vin de obicei din partea bunicilor acestora, insa apar de multe ori situatii in care se simte nevoia de informatii suplimentare oferite de medici si de specialisti din domeniu. Intrucat cei mici ne ocupa, insa, cea mai mare parte din timp, in ultimii ani au aparut cursuri de puericultura la domiciliu.

In final, ceea ce este important de retinut e ca pentru probleme de sanatate obisnuite ale bebelusilor sau copiilor, precum si pentru nevoia de a afla cum trebuie sa procedezi ca tanara mamica, exista acum servicii medicale si de puericultura chiar la tine acasa. Pentru ca tu sa gasesti cele mai bune metode de a pastra zambetul pe chipul bebelusului tau.


Totul despre serviciile de ambulanta aeriana



Nu se vorbeste foarte mult despre serviciile private de ambulanta aeriana, cu toate ca zilnic apeleaza la acestea zeci sau chiar sute de romani. Pe fondul lipsei de timp a pacientilor sau a nevoii acestora siguranta, tot mai multe institutii private de sanatate au inclus in portofoliul lor si astfel de servicii, ale caror beneficii nu sunt nici putine, nici de trecut cu vederea. Dintre cele mai importante, amintim:

-Transport rapid al pacientilor in conditii de maxima siguranta;
-Acces in zone la care e greu de ajuns pe cale terestra;
-Asistenta medicala la cele mai inalte standarde pe toata durata calatoriei;
-Posibilitatea de a parcurge distanta dintre doua unitati spitalicesti intr-un timp mult mai scurt si fara intreruperea unor proceduri sau tratamente;
-Echipament medical ultramodern, dar si confort sporit;
-Asigurarea intimitatii pacientilor;
-Posibilitatea ca pacientii sa aiba unul sau, in unele cazuri, chiar doi insotitori.

Fata de serviciile medicale din aceasta categorie oferite de institutii ale statului, clinici private precum NEI Medica Asist pun ambulante aeriene la dispozitia pacientilor si in situatii care nu implica proceduri de urgenta. Companii si persoane fizice deopotriva pot beneficia in urma contractelor cu astfel de institutii medicale de o gama larga de servicii de cea mai buna calitate.

joi, 10 aprilie 2014

CORI GRAMESCU SUSTINE DOUA SEMNARII IN ACEST WEEKEND, LA CONVENTIA INTERNTIONALA DE FITNESS




În acest weekend, pasionaţii de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaţionali şi naţionali de top, în cadrul celei de-a IV-a ediție a Convenţiei Internaţionale de Fitness. Două zile în care, sute de persoane din lumea fitness-ului şi aerobic-ului păşesc alături într-o lume fascinantă, împărtăşind la unison pasiunea nebună pentru sport.
Cori Grămescu reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup şi nutriţionist, va susţine pe parcursul convenţiei, două seminarii: Ultimate Pilates ( sâmbătă, 12 aprilie de la ora 15:15), care este SOLD OUT şi la care vor participa 180 de persoane şi Ultimate Pilates instructor course update ( Duminică, 13 aprilie de la ora 10:15), unde mai sunt disponibile doar 20 de locuri. Cori Grămescu va lansa, în colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul ULTIMATE PILATES. În acest seminar, Cori va prezenta o parte a conţinutul acestui viitor curs.
Ultimate Pilates este o abordare nouă şi complet originală a exerciţiilor clasice de Pilates. Metoda a fost dezvoltată de către Cori Grămescu şi îi încununează cu succes activitatea în domeniul sportului de amator şi antrenamentelor de grup. Este o metodă extrem de sigură şi eficientă, potrivită unei game largi de clienţi. De la adolescenţi la seniori, ajungând la clienţii obişnuiţi ai unei Săli de fitness, Ultimate Pilates oferă o soluţie fiecărui client în parte.

Ultimate Pilates menţine siguranţa elementelor şi principiile de bază care au construit fundaţia metodei clasice, dezvoltată de către Joseph Pilates, adăugându-i-se în plus ultima generaţie de concepte din sport: ANTRENAMENT ORIENTAT CĂTRE REZULTATE, ANTRENAMENT FĂRĂ ÎNCĂLŢĂRI, POSTURĂ şi ECHILIBRU şi BLOCURI DE EXERCIŢII.
Începând cu anul 2014, Cori Grămescu va lansa, în colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul ULTIMATE PILATES. Împreună vor organiza cursuri pentru instructor şi actualizări în conceptul de antrenament Ultimate Pilates. Conceptul a fost dezvoltat în întregime de către Cori Grămescu.

Evenimentul va avea loc în perioada 12-13 aprilie, în incinta Hotelului Caro din Bucureşti. Evenimentul este organizat de una dintre cele mai prestigioase şcoli de profil din România, Fitness Scandinavia. Pentru mai multe detalii accesează site-ul http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/.
Vino şi lasă-te inspirat de acest concept nou în cursurile Pilates!

miercuri, 2 aprilie 2014

Sa nu uitati! Va asteapta un rasfat plin de culoare, joi, La Historia!
Celebrating Colors With Make Up -Yves Rocher

Vedeta primaverii este Yves Rocher!

La Historia de Sudamerica va fi gazda unui eveniment dedicat femeilor. Joi, 3 aprilie de la ora 13.00, la ora 17.00 sunteti invitate sa va bucurati de o sesiune de make-up gratuit in restaurantul aflat pe strada Sf. Dumitru, nr.3 in Centrul Vechi, vis-a-vis de teatrul de Comedie.

Va asteptam cu multa culoare, parfum si mai ales cu mult soare!

Programarile pentru machiaj se fac in aceeasi zi, incepand cu ora 13, la restaurantul La Historia.